Skyline 2

I Skyline 2 er panelene og lekeskallene erstattet med aktivitetsgelendre og en benk. Taket er dessuten unnladt for å tilby en mer vandalismeresistent løsning. Men dette er ikke gått i kompromiss av lekegleden. En utfordrende klatrevegg samt en intelligent konstruktion med klatregrep og håndtak plasert overalt på leketårnet gjør det mulig for barna, å fortsrtte leken hele veien rundt om anlegget. Barn har behov for å trene deres overkropp og rygg og det er gode muligheter i zig-zag armgangen samt gelendrene. Lekeskallene under den 2,40 m høye plattform utgjør et rom til en liten pause med vennene. Det er mange klatremuligheter i dette høye lekeanlegget: Faste ståltrinn, klatregrep på stolpene, brannmannsstang og klatrevegg og det er minst like mange morsomme måter å komme ned igjen: Gelendre, brannmannsstang, stige og klatrevegg. Alle disse lekeaktivitetene innbyder til lek fra flere retninger for mange barn på én gang.


Skyline 2

ELE500104-3717

Skyline 2, overflatemont.

overflatemont.

ELE500104-5017

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: ELE500104

Produkt: ELEMENTS™ SCHOOL AGE

Produtgruppe: ELEMENTS™

6 - 12

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_ELE500104

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt