Crest

"Alle barn har rett til å leke og Crest er et attraktivt samlingssted for alle. Den tilgjengelige trappen sørger for at alle kan delta i leken og fører opp til aktivitetene i toppen av leketårnet. De som ønsker flere utfordringer kan klatre opp på yttersiden av trappen! Faktisk så er det muligt å klatre hele veien rundt om leketårnet takket være en gjennomtenkt plasering av håndtak og fotstøtter. Barn i alderen 6-12 år elsker fysiske utfordringer. Her får de mulighet til å vise seg ovenfor hverandre og merke suget i magen fra sklien og det høye klatretårnet. De forskjellige klatreaktivitetene stimulerer musklene i overkroppen og styrker koordinasjonsevnen. For de som leter etter et sted å slappe av og snakke sammen, finnes det hyggelige hengekøyer under plattformen. "


Crest

ELE500116-3717

Crest, overflatemont.

ELE500116-5017

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: ELE500116

Produkt: ELEMENTS™ SCHOOL AGE

Produtgruppe: ELEMENTS™

6+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section