Trader

The trader med sin fine lukkede spillerom, er en mulighet for roligere lek. Panelene støtter sandleken, og traktene som transporterer sand stimulerer gjenstandens varighetsforståelse hos barnet og det faktum at selv om du ikke ser noe, som sand i et rør, er det fremdeles der. Sandskoppanelet legger til aktiviteter for finmotorikk, men trener også logisk tenking. Når den er plassert riktig, kan sand flyttes fra en øse til den neste. Det morsomme sidepanelet inviterer til å skifte ting gjennom hull, men legger også til en lav stigning og gjennomgang over aktivitet, og skaper to rom: innsiden og utsiden. De tre sidene har forskjellige høyder, og skaper varierte punkter for sosialt samspill. Den Trader kan spilles av mange barn, både på innsiden og utsiden.


PCE503-CUSTOM

TRADER

PCE503-0003

TRADER

PCE503-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE503

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

1+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section