Scout

"Scout" er et aktivt, fargerikt lekeapparat som tiltrekker seg smårollingene for å komme og klatre, skli og gli. De mange inngangene tilbyr mye variasjon på denne kompakte enheten. Dette bygger lagvis med lekemuligheter og tiltrekker seg barn igjen og igjen. De varierte klatrestrukturene gir både en rask og enkel samt en mer utfordrende vei opp til plattformen. Dette trener muskler og kryss-koordinering. Kryss koordinering er et fundament for blant annet senere leseferdighet. Fra plattformen er det to morsomme veier ned til bakken, skliende, eller svingende. Brannmannens stang trener barnets store muskler og gir dem en forståelse for rom, som er grunnleggende for forståelse av matematikk. Sklien trener barnets kjernestabilitet og følelse av balanse.


PCE105000-CUSTOM

SCOUT

1- TOWER MULTI PLAY

PCE105000-0003

SCOUT

1- TOWER MULTI PLAY

PCE105000-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE1050

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt