Pathfinder

Pathfinder-rampen er en enorm attraksjon for småbarn på grunn av den store variasjonen av fysiske, sosioemosjonelle og kognitiv-kreative lekestimuleringer. Klatre, skli, svai, vri, eksperimentering og vennskap som skaper muligheter, gjør at småbarn ønsker å komme tilbake igjen og igjen. Det første rampetroppen byr på en stor variasjon av sensorisk lek i lekepaneler, treningskompetanse så vel som logiske tankeevner og samarbeidslek. På det neste vendepunktet blir ytterligere tilgangsmuligheter lagt til via det tvinnede lekenettet, noe som øker lagvis fysisk stimulering og sosial interaksjon. På slutten av rampen inviterer sensoriske lekepaneler til leting. Varierte skyvedører for samarbeid eller individuell underholdning gir allsidig lek. Aktiviteter på bakkenivå er forskjellige, med snakkende rør og et sandhjørne, og inviterer alle til å leke.


PCE305100-CUSTOM

PATHFINDER

EXPLORING PLAY RAMP SOLUTION

PCE305100-0003

PATHFINDER

EXPLORING PLAY RAMP SOLUTION

PCE305100-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE3051

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section