Originator

"Originatoren", med sine mange varierte nivåer og lekepaneler, er en stor attraksjon for smårollinger. Variasjonen av lekeområder og aktiviteter bygger lagevis med muligheter som gjør at barna vil komme tilbake hver gang. Veggklatring skaper binding mellom to nivåer, og presenterer varierte utfordringer og trener store muskelgrupper. Fra den høyeste plattformen tilbyr en sklie og en snurre-klatrer varierte turer ned til bakkenivået. Den glidende eller svingende og roterende turen ned gir romlig bevissthet, motorisk bevissthet for å dømme avstander, noe som er viktig i trafikken. På bakkenivå definerer innlegg mellomrom rollespill og sandkanten legger til kreativ lek. Ansiktspanelet på forhøyet nivå kan brukes til å uttrykke følelser mens de mange møtestedene legger til sosial interaksjon til Originatoren's fordeler.


PCE105200-CUSTOM

ORIGINATOR

1-TOWER SAND & PHYSICAL PLAY

PCE105200-0003

ORIGINATOR

1-TOWER SAND & PHYSICAL PLAY

PCE105200-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE1052

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section