Mountaineer

Mountaineer'en får smårollingene til å ønske seg tilbake igjen og igjen med sine romslige, varierte lekeelementer. Man kan velge fysisk aktivitet, sosial aktivitet og kognitiv stimulering, for en rekke brukere. De varierte klatremulighetene - en membranklatrer, horisontalt nett, lekpanel klatrevegg og trapp - gir lek på forskjellige nivåer med utfordringer og trener tverrkoordinering og muskler. Climberen fra hoppmembranet svarer på barnets bevegelser, og gir utfordring og moro. De doble skliene er en sosial og spennende aktivitet, som også trener følelsen av balanse og kjernemuskulatur. Den enorme mengden lekepaneler og snakkerør gir attraktive muligheter for utforskning, som trener fingerferdigheter så vel som logisk tenking med sine mange bevegelige elementer og lydelementer. Dette er variert lek for alle.


PCE205200-CUSTOM

MOUNTAINEER

2-TOWER CLIIMB & SENSORY PLAY

PCE205200-0003

MOUNTAINEER

2-TOWER CLIIMB & SENSORY PLAY

PCE205200-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE2052

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section