Mountaineer

Mountaineer'en får smårollingene til å ønske seg tilbake igjen og igjen med sine romslige, varierte lekeelementer. Man kan velge fysisk aktivitet, sosial aktivitet og kognitiv stimulering, for en rekke brukere. De varierte klatremulighetene - en membranklatrer, horisontalt nett, lekpanel klatrevegg og trapp - gir lek på forskjellige nivåer med utfordringer og trener tverrkoordinering og muskler. Climberen fra hoppmembranet svarer på barnets bevegelser, og gir utfordring og moro. De doble skliene er en sosial og spennende aktivitet, som også trener følelsen av balanse og kjernemuskulatur. Den enorme mengden lekepaneler og snakkerør gir attraktive muligheter for utforskning, som trener fingerferdigheter så vel som logisk tenking med sine mange bevegelige elementer og lydelementer. Dette er variert lek for alle.


PCE205200-CUSTOM

MOUNTAINEER

2-TOWER CLIIMB & SENSORY PLAY

PCE205200-0003

MOUNTAINEER

2-TOWER CLIIMB & SENSORY PLAY

PCE205200-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE2052

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section