Hiker

Hiker er en fenomenalt romslig og virkelig variert lekestruktur som tilbyr fysiske, sosioemosjonelle og kognitiv-kreative aktiviteter for store grupper av yngre barn. De morsomme aktivitetene tiltrekker barn igjen og igjen. Klatreinngangen er en fysisk og sosial aktivitet, i likhet med klatrenettene, de solide klatreveggene, trappene og taustigene. Funksjonene er en enorm faktor for å trene smårollinger på tvers av koordinering og romlig bevissthet. Dette er motoriske ferdigheter, grunnleggende for å håndtere viktige ferdigheter som romlig bevissthet og dets betydning for f.eks. trafikksikkerhet. På høyt nivå sikrer et stort utvalg av broer spennende lek, stimulerer sosial interaksjon og evnen til å vente på tur. På bakkenivå gir mange hjørner roligere og sanselig lek, trening av fingerferdigheter og tankeaktivitet for alle evner.


PCE405100-CUSTOM

HIKER

4-TOWER MULTIPLE CLIMB & PLAY

PCE405100-0003

HIKER

4-TOWER MULTIPLE CLIMB & PLAY

PCE405100-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE4051

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt