Hiker

Hiker er en fenomenalt romslig og virkelig variert lekestruktur som tilbyr fysiske, sosioemosjonelle og kognitiv-kreative aktiviteter for store grupper av yngre barn. De morsomme aktivitetene tiltrekker barn igjen og igjen. Klatreinngangen er en fysisk og sosial aktivitet, i likhet med klatrenettene, de solide klatreveggene, trappene og taustigene. Funksjonene er en enorm faktor for å trene smårollinger på tvers av koordinering og romlig bevissthet. Dette er motoriske ferdigheter, grunnleggende for å håndtere viktige ferdigheter som romlig bevissthet og dets betydning for f.eks. trafikksikkerhet. På høyt nivå sikrer et stort utvalg av broer spennende lek, stimulerer sosial interaksjon og evnen til å vente på tur. På bakkenivå gir mange hjørner roligere og sanselig lek, trening av fingerferdigheter og tankeaktivitet for alle evner.


PCE405100-CUSTOM

HIKER

4-TOWER MULTIPLE CLIMB & PLAY

PCE405100-0003

HIKER

4-TOWER MULTIPLE CLIMB & PLAY

PCE405100-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE4051

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section