Creator

Creator er den ultimate enheten for de yngste deltagerne. De varierte aktivitetene gjør at de kommer tilbake igjen og igjen. Alle aktiviteter støtter den grunnleggende utviklingen av fysiske, sosioemosjonelle, kognitive og kreative ferdigheter. De sprettende og svaiende gummifunksjonene er lydhøre, noe småbarn elsker. I tillegg trener den forståelsen av årsak og virkning og evnen til å vente på tur. Membranbroen bygger koordinasjon og bentetthet når barn hopper. Nettet og apestengene utvikler tverrkoordinering og styrke i overkroppen. Det fine lekehjørnet og panelene på bakkenivå gir sanselige lekeopplevelser, for eksempel musikk og lyd, og fremmer fingerferdighet så vel som logiske tankegang. Gjennomsiktig lek på bakkenivå betyr kommunikasjon gjennom og lek for barn av alle evner.


PCE305000-CUSTOM

CREATOR

HIGH POWER PHYSICAL TRACK PATH

PCE305000-0003

CREATOR

HIGH POWER PHYSICAL TRACK PATH

PCE305000-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE3050

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt