Creator

Creator er den ultimate enheten for de yngste deltagerne. De varierte aktivitetene gjør at de kommer tilbake igjen og igjen. Alle aktiviteter støtter den grunnleggende utviklingen av fysiske, sosioemosjonelle, kognitive og kreative ferdigheter. De sprettende og svaiende gummifunksjonene er lydhøre, noe småbarn elsker. I tillegg trener den forståelsen av årsak og virkning og evnen til å vente på tur. Membranbroen bygger koordinasjon og bentetthet når barn hopper. Nettet og apestengene utvikler tverrkoordinering og styrke i overkroppen. Det fine lekehjørnet og panelene på bakkenivå gir sanselige lekeopplevelser, for eksempel musikk og lyd, og fremmer fingerferdighet så vel som logiske tankegang. Gjennomsiktig lek på bakkenivå betyr kommunikasjon gjennom og lek for barn av alle evner.


PCE305000-CUSTOM

CREATOR

HIGH POWER PHYSICAL TRACK PATH

PCE305000-0003

CREATOR

HIGH POWER PHYSICAL TRACK PATH

PCE305000-0603

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE3050

Produkt: ELEMENTS™ GROW

Produtgruppe: ELEMENTS™

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section