Olympus

Olympus med sitt åpne design og variasjon av morsomme utfordringer er en enorm attraksjon. Strukturen på bakkenivå gjør at alle kan delta. Hoppmembranbroen er en morsom samarbeidsøvelse med sitt responsive gummigulv. Når et barn hopper på den ene siden, reiser den andre siden seg og skyver lekekameraten opp i luften. En morsom og spennende lekeaktivitet som utvikler samarbeid og balanse samtidig som det bygger bentetthet. Monkey bar trener overkroppsstyrke, noe som er viktig for dagens ofte stillesittende barn. klatrenettet støtter koordinering på tvers av kroppen, men kan også være et hengested også for sosialt samspill. Grunnnivåbasen og åpenheten til Olympus innbyr til møter og aktiviteter for alle barn innenfor en morsom, sosial lekeramme.


PCE210100-CUSTOM

OLYMPUS

THREE LINKS PLAY TOWER

PCE210100-0001

OLYMPUS

THREE LINKS PLAY TOWER

PCE210100-0901

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE2101

Produkt: ELEMENTS™ GO

Produtgruppe: ELEMENTS™

4+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section