Kilimanjaro

Kilimanjaro er en fantastisk lekutfordring som tiltrekker seg alle, og takket være sin imponerende variasjon i lekemuligheter på alle nivåer, lokker de til å komme tilbake. Rikelig spennende og responsive balanseringsutfordringer, sammen med balanseaktiviteter, trener motorikk, smidighet, balanse og koordinering. Dette er grunnleggende ferdigheter for å styre i dagens 'virkelige' verden. Den høye, nettbroen og den høye svingete skyggen gir spennende lekepremier etter å ha fått selvtillit fra å erobre høydene. Det er 360 ° klatring i den gjennomsiktige, hoppende og solide lekenheten. Tallrike kriker og kroker og møtepunkter skaper områder for sosialt samspill. De bakkebaserte funksjonene gir muligheter for alle evner til å delta i moroa.


PCE310100-CUSTOM

KILIMANJARO

TWO MULTIDECK TOWERS NET STAIR

PCE310100-0001

KILIMANJARO

TWO MULTIDECK TOWERS NET STAIR

PCE310100-0901

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE3101

Produkt: ELEMENTS™ GO

Produtgruppe: ELEMENTS™

6+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section