Fuji

Fuji er en gigantisk lekeattraksjon. Med sine enorme og varierte muligheter gjør det at barna vil leke, igjen og igjen. Det store utvalget av lekeaktiviteter som strekker seg over høye klatrestiger, solide klatrevegger og klatrenett sikrer god lek som appellerer til alle nivåer av brukere. Den utvikler ikke bare muskler, men også grunnleggende motoriske ferdigheter som tverrkoordinering, romlig bevissthet og balanse. Disse motoriske ferdighetene er viktige for livsferdigheter som å styre seg gjennom trafikken på en sikker måte. Den høye plattformen er er en magekriblende belønning, og det svingete, brede sklien og banister-stengene. Fuji har imponerende utseende og har møtepunkter og aktiviteter for alle, takket være sitt transparente design.


PCE110400-CUSTOM

FUJI

TWO LEVEL MULTIDECK PLAY TOWE

PCE110400-0001

FUJI

TWO LEVEL MULTIDECK PLAY TOWE

PCE110400-0901

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE1104

Produkt: ELEMENTS™ GO

Produtgruppe: ELEMENTS™

6+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section