Fuji

Fuji er en gigantisk lekeattraksjon. Med sine enorme og varierte muligheter gjør det at barna vil leke, igjen og igjen. Det store utvalget av lekeaktiviteter som strekker seg over høye klatrestiger, solide klatrevegger og klatrenett sikrer god lek som appellerer til alle nivåer av brukere. Den utvikler ikke bare muskler, men også grunnleggende motoriske ferdigheter som tverrkoordinering, romlig bevissthet og balanse. Disse motoriske ferdighetene er viktige for livsferdigheter som å styre seg gjennom trafikken på en sikker måte. Den høye plattformen er er en magekriblende belønning, og det svingete, brede sklien og banister-stengene. Fuji har imponerende utseende og har møtepunkter og aktiviteter for alle, takket være sitt transparente design.


PCE110400-CUSTOM

FUJI

TWO LEVEL MULTIDECK PLAY TOWE

PCE110400-0001

FUJI

TWO LEVEL MULTIDECK PLAY TOWE

PCE110400-0901

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE1104

Produkt: ELEMENTS™ GO

Produtgruppe: ELEMENTS™

6+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt