Everest

Everest er et kjempeflott, spennende lekeapparat som får barn til å ønske å komme tilbake igjen og igjen takket være sitt enorme utvalg av morsomme lekeaktiviteter. De fysiske, sosioemosjonelle og kognitive ferdighetene til barn blir opplært når du spretter, klatrer, glir og svaier. De rike tilgangsklatrerne bygger tverrkoordinering og en følelse av balanse og rom, og de varierte skliende og egressene gir spenning. Dette gjør Everest til en trener av motoriske ferdigheter, smidighet, balanse og koordinering. Disse bygger blant annet de grunnleggende ferdighetene for å navigere trafikken trygt. På bakkenivå finner man svaiende og sprettende møtepunkter i begge ender, en gjemt under en plattform, en som stråler ut fra rampens nedre del. Alt i alt er Everest toppen av leken for alle eldre barn.


PCE610200-CUSTOM

EVEREST

TWO MULTIDECK TOWERS WI/ RAMPS

PCE610200-0001

EVEREST

TWO MULTIDECK TOWERS WI/ RAMPS

PCE610200-0901

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: PCE6102

Produkt: ELEMENTS™ GO

Produtgruppe: ELEMENTS™

4+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Realize your unique dream site

Through the expertise of dedicated experts in KOMPAN Design Studio, you can turn your dream site into a playmazing landmarks that just make people say - wow!

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section