ELEMENTS™ ESSENTIALS


Lek for alle aldre

ELEMENTS™ ESSENTIALS-serien matcher utviklingsbehovene til barn i alle aldre. Tilpass lekeplassen din for å passe de yngste i 2-6 års alderen, eller få den til å passe de eldre barna i 4-12 års alderen. Eller, som noe unikt for ELEMENTS ESSENTIALS, tilpass det for å passe alle på en lekeplass mellom 3 og 10 år!

 


Fysisk lek i skandinavisk kvalitet

Noen ganger trenger alle barn et sted å forbrenne energi og utforske deres fysiske evner gjennom lek. ELEMENTS ™ ESSENTIALS er alt du trenger for å lage en morsom og fysisk utviklende lekeplass for barn i alle aldre. Serien er lastet med fysisk lek som trekker på klassiske lekeaktiviteter som å krype gjennom, klatre opp og gli ned, noe som sikrer lange leketider, høy fysisk aktivitet og allmenn fysisk utvikling av barnet.

Rooted in premium design

Bruk av samme designbase som vår premium play-løsning NEW ELEMENTS™, har Elements™ ESSENTIALS fått et førsteklasses utseende og førsteklasses kvalitet, sammen med en høy grad av konfigurasjonsfleksibilitet. Foruten å være i KOMPAN premiumkvalitet med den attraktive KOMPAN-garantien, er alle lekekonstruksjoner i serien tilgjengelige med eller uten tak eller med skyggeløsning. Lekeaktiviteter og -materialer kan modifiseres for å passe til kundens ønsker.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section