ELEMENTS™


Å leke på randen, ikke utover

ELEMENTS™ er blant de mest spennende og sjamerende av KOMPAN sine lekeplasser. Buede og vennlige, enkel og vanskelige på samme tid, og det er slik det skal være fordi det er barnets sind som gjør dem uimotståelige. Fargerik og visuel, imøtekommende og de la barnet utfordre sin egen grenser. Nye grenser, men aldri utover det de selv ønsker å oppnå.

ELEMENTS™ kommer i tre aldersgrupper; Småbarnslek, Grow og Go, som hver gir en mild øking i høyde og kompleksitet når aldersgruppene flytter seg fra gruppen >4 år, videre til >6 år og opp til >12 år. I tillegg er det to serier for barn barnehagen- og skolealderen, samt ELEMENTS™ ESSENTIALS, som er tilpasset for å matche alle kravene til en bred aldersgruppe, barn fra 3-10 år.


Felles for dem er at ELEMENTS™ oppmuntrer til smidighet gjennom muligheter for å klatre både innenfor og utenfor konstruksjonene og har spennende måter å komme seg fra ett nivå til et annet, som brannmannstenger, nett, stiger og sklier. Gjennom alt dette forbedres motoriske ferdigheter og selvsikkerhet. Med vaskebrett å stryke på og små huller å se gjennom er barnets hender og hode fullt engasjert og aktivert.

For småbarn er ELEMENTS™-serien en invitasjon til å leke, men mer en introduksjon til livets ferdigheter. Kreativ lek hjelper til å bygge språk- og kommunikasjonsevner, ssamt oppmuntre og forbedre teamarbeid.Når barna leker utvikler de rollelek hvor de oppdager at de må jobbe sammen for å få mest mulig ut av dem. Ved å ha det gøy utvikler barn ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet. For å finne ut mer om KOMPAN sine produkter og tjenester ta gjerne kontakt i dag.

Flott på dag enn, men blekner de og ruster bort?

Bygget av paneler og tak med maksimalt UV-stabilisering, opprettholdes fargenes vitalitet i en livslang lek, hvilket også gjelder de galvaniserte beslag på støttestolpene. Det er en 10-års garanti for reservedeler.

Hva er designkonseptet som skapte ELEMENTS™?

ELEMENTS™-serien er toppen av lekeplasser for småbarn. Det er aldersbestemt når det gjelder å ta lek opp til - men aldri utover - hva som er oppnåelig for småbarn. På ekspertspråk "å holde barnet i flyten". Den fysiske utformningen er beroligende kurver, ikke kanter, og overflater som er innbydende og taktile.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section