ELEMENTS™


Å leke på randen, ikke utover

ELEMENTS™ er blant de mest spennende og sjarmerende av KOMPAN sine lekeplasser. Buet og vennlige, enkle og vanskelige på samme tid, og det er slik det skal være fordi det er barnets sind som gjør dem uimotståelige. Fargerike og visuelle, imøtekommende og de la barnet utfordre sin egen grenser. Nye grenser, men aldri utover det de selv ønsker å oppnå. ELEMENTS™ lar barna utvikle seg innenfor sin egne grenser.

ELEMENTS™ kommer i tre aldersgrupper; Småbarnslek, Grow og Go, som hver gir en mild økning i høyde og kompleksitet når aldersgruppene flytter seg fra gruppen under 4 år, videre til under 6 år og opp til under 12 år. I tillegg er det to serier for barn i barnehage og skole, samt ELEMENTS™ ESSENTIALS, som er tilpasset alle kravene til en veldig bred aldersgruppe, barn fra 3-10 år.


Felles for dem er at ELEMENTS™ oppmuntrer til smidighet ved muligheten for å klatre både innenfor og utenfor konstruksjonene og har spennende måter å komme seg fra ett nivå til et annet; som brannmannsstangen, klatrenett, stiger og sklier. Gjennom alt dette forbedres barnas motoriske ferdigheter og selvsikkerhet. Med vaskebrett å stryke på og små huller å se gjennom er barnets hender og hode engasjert og aktivert.

For småbarn er ELEMENTS™-serien en invitasjon til å leke, men også en introduksjon til livets ferdigheter. Kreativ lek hjelper til å bygge språk- og kommunikasjonsevner, samt oppmuntrer og forbedrer teamarbeid. Når barna leker utvikler de dramatisk lek hvor de oppdager at de må jobbe sammen for å få mest mulig ut av dem. Ved å ha det gøy utvikler barna også ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet. For å finne ut mer om KOMPAN sine produkter og tjenester, ta gjerne kontakt i dag.

 

Flott på dag enn, men blekner de og ruster bort?

Bygget av paneler og tak med maksimalt UV-stabilisering opprettholdes fargenes vitalitet i en livslang lek, hvilket også gjelder de galvaniserte beslag på støttestolpene. Det er en 10-års garanti for reservedeler.

Hvis en lekeplass varer livet ut, kan den bli kjedelig?

En ting endres med en lekeplass i løpet av livet - det kommer alltid nye bølger av nye brukere. Imidlertid betyr konstruksjonen at ELEMENTS™ enkelt og økonomisk kan "oppdaters"

Hva er designkonseptet som skapte ELEMENTS™?

ELEMENTS™-serien er toppen av lekeplasser for småbarn. Det er aldersbestemt når det gjelder å ta lek opp til - men aldri utover - hva som er oppnåelig for småbarn. På ekspertspråk "å holde barnet i flyt". Den fysiske utformningen er beroligende med kurver, ikke kanter, og overflater som er innbydende og taktile.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.