BLOQX 3

Med den tredje modulen blir ting virkelig dramatiske. En «svevende» modul er lagt til de to sammenkoblede modulene, og tilbyr dermed en rekke helt nye og spennende klatreruter. Ikke bare er den nye modulen mye høyere og mer vanskelig tilgjengelig, det er også utfordrende ruter rundt hele strukturen som blir virkelig tøffe når du velger den vanskeligste ruten rundt modulene. På den måten tilbys et klatrelandskap som kan være en treningsarena, hvor entusiastisk innsats blir belønnet med suksessfull klatring. For å sikre den indre fallhøyden er ingen klatregrep plassert på overflaten i tilknytning til den svevende modulen. I stedet for er platen forsynt med en antiskli overflate for å gi sikkert fotfeste.

BLOQX 3 - orange

SURFACE

BLX410301-3017

BLOQX 3, orange

BLX410301-3717

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: BLX410301

Produkt: BLOQX™

Produtgruppe: Lekesystemer

8 - 15

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt