Dumphusker


Tradisjonen sprer til liv

Vippen er en av de eldste og mest tradisjonelle lekeapparatene. I århundrer var det også en av de mest grunnleggende, en planke balansert på et sentralt vippepunkt. Så kom vippedyret. Spillopphøna er ikke en vippe, men KOMPANs designteam så at fjæren som balansepunkt hadde et enormt potensial, spesielt hvis du er flere enn en. Dumphusker fra KOMPAN bruker to, tre og til og med fire bakkeinnlagte fjærer for å skape bevegelse som ikke begrenser seg til opp og ned-bevegelsen.Til tross for at den er relativt enkel, gir vippa viktige utviklingsevner. Spenningen ved å gynge med en venn eller i små grupper avanserer sosiale evner mens du trener muskler og generelle motoriske ferdigheter. KOMPAN-serien utvider potensialet for aktiviteter og vennskap, siden mange barn, inkludert barn med funksjonshemninger eller andre fysiske sperrer kan delta samtidig.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hendelsene i 2020 har understreket akkurat hva det vil si å være uten. Hvis det er noen positive resultater fra den globale nedlukkningen, er det at vi har fått opp øynene for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på grunnleggende helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vi oppfordrer deg til å klikke og la deg inspirere av de fantastiske lekeplassene vi har installert over hele verden. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å gjøre om ønskelisten til din unike lekeplass. Kontakt oss gjerne og still spørsmål, eller mot et tilbud.

 

Hvor robuste er fjærene som støtter gaven?

KOMPAN-fjærer er konstruert for å gjøre bevegelsen av vippene optimal. De unike designede PA6-beslagene som er festet med rustfritt stål, sikrer høy sikkerhet mens du leker. Fjærene blir rengjort, grunnet og pulverlakkert for høy holdbarhet uansett vær og klima.

 

Trenger de trekantede tre-seters versjonene tre barn for å fungere ordentlig?

Effektivt, ja, men det er produktets styrke. Trippelvippene oppmuntrer til flere vennskap, og unngår følelsen av utenforskap som ‘min beste venn’ ofte kan generere. Det er til og med en fristende stilling for et fjerde barn, som står på den sentrale plattformen.

 

Hva er garantien på en vippe?

KOMPAN-vipper er designet i forskjellige materialer. EcoCoreTM HDPE-plater og varmgalvanisert ståldeler har livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Fjærsystemene og andre bevegelige deler har fem års garanti.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section