Vippehuske og dumphuske til barn


Tradisjonen sprer til liv

En vippe til barn er et av de eldste og mest tradisjonelle lekeapparatene. I århundrer var det også en av de mest grunnleggende; en planke balansert på et sentralt vippepunkt. Så kom vippedyret! Spillopphønen er ikke en vippe, men et vippedyr.KOMPANs designteam så dog at fjæren som balansepunkt hadde et enormt potensial, spesielt hvis det er flere enn en. Derfor fant vi opp en vippehuske, også kalt dumphuske eller kanskje en vennehuske. Ved å bruke to, tre og til og med fire bakkeinnlagte fjærer for å skape bevegelse kan den ikke bare vippe opp og ned, men også fra side til side. Dette er det perfekste stedet å leke med vennene sine.

Gå på oppdagelse i alle våre vippe produkter nedenfor!


Til tross for at den er relativt enkel, gir dumphuska viktige utviklingsevner. Spenningen ved å vippe med en venn eller i små grupper fremmer sosiale evner mens du trener muskler og generelle motoriske ferdigheter. KOMPAN-serien utvider potensialet for aktiviteter og vennskap siden mange barn, inkludert barn med funksjonshemninger eller andre fysiske sperrer, kan delta samtidig.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Hvordan komme i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan hjelpe deg med å tranformere ønskelisten din til en realitet. Kontakt oss gjerne for å stille alle dine spørsmål, eller for å motta et tilbud

 

Hvor robuste er fjærene som støtter dumphusken?

KOMPAN-fjærene er konstruert for å gjøre gynge-bevegelsen optimal. De unike designet PA6-beslagene, som er festet med rustfritt stål, sikrer høy sikkerhet mens du leker. Fjærene er renset, grunnet og pulverlakkert for høy holdbarhet, uansett miljø.

 

Trenger de trekantede tre-seters versjonene tre barn for å fungere  optimalt?

Effektivt, ja, men det er produktets styrke. Tre-seteren oppmuntrer til flere vennskap, og unngår følelsen av utenforskap som "min beste venn" ofte kan generere. Det er til og med en fristende plass for et fjerde barn, som står på den sentrale plattformen.

 

Hva er garantien på en dumphuske?

KOMPAN-dumphusken er designet i forskjellige materialer. EcoCoreTM HDPE-plater og varmgalvanisert ståldeler har livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Fjærsystemene og andre bevegelige deler har fem års garanti.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.