Vippedyr


La det rocke

De sa det var spillopper - men det var alt annet enn det! Spillopphønen, en KOMPAN-oppfinnelse, startet en lekeplassrevolusjon. Som mange gode ideer er vippedyret utrolig enkelt. En enkelt ultrasterk, fleksibel fjær, som er forsvarlig montert i et fundament, har vært inspirasjonen for en universell lekeplassklassiker. Ofte kopiert, aldri forbedret.

Barnet har alltid kontroll over vippedyret, men om den er en kenguru, en Bobcat eller en Racer - det er en del av eventyret. Det er ikke bare moro med vippedyr alene. På vannliljen får man plass til tre gode venner-  eller kanskje tre nye?

Fra Spillopphøna på 1970-tallet har ikke familien av vippedyr sluttet å vokse; det er nå over 30 varianter i vårt sortiment.

Klikk nedenfor for å se noen designs fylt med spillopper! De springer også igjen på våre dumphusker og vippehusker


Når du planlegger en lekeplass, er vippedyret den mest allsidige funksjonen. Den passer omtrent hvor som helst, den eneste avgjørelsen er i hvilken retning den skal stå; skal den vende mot benken som mamma og pappa kan være på eller innover mot de andre lekeapparatene?

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

Hvordan komme i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan hjelpe deg med å tranformere ønskelisten din til en realitet. Kontakt oss gjerne for å stille alle dine spørsmål, eller for å motta et tilbud.

 

FAQ

Hvem oppfant vippedyret?

Vippedyret "Spillopphønen" var hjertebarnet til kunstneren og billedhuggeren Tom Lindhardt. I 1970 var det et av de første produktene fra KOMPAN. Selskapet ble grunnlagt ut fra hans observasjon av at barn dras mot fargerike og store objekter. I dag er det 31 produkter basert på enkeltfjærprinsippet.

Er vippedyret bare for solo bruk?

Spillopphønen ble laget for solo bruk, men familien av vippedyr har vokst til å inkludere en rekke vippedyr med plass for to, og enda tre vippedyr som kan ha fire barn som leker samtidig.

Hvor sterk er fjæren?

KOMPAN-fjærene er konstruert for å gjøre gynge-bevegelsen optimal. De unike designet PA6-beslagene, som er festet med rustfritt stål, sikrer høy sikkerhet mens du leker. Fjærene er renset, grunnet og pulverlakkert for høy holdbarhet, uansett miljø.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.