Vippedyr


Det originale vippedyret fra 1970

De sa det var crazy- men det var alt annet enn! Vippedyret, en KOMPAN-oppfinnelse, startet en lekeplassrevolusjon. Som mange gode ideer, er vippedyret utrolig enkelt. En enkelt ultrasterk, fleksibel fjær, som er forsvarlig montert i et fundament, har vært inspirasjonen for en universell lekeplassklassiker. Ofte kopiert, aldri forbedret.

Barnet har alltid kontroll over vippedyret, men om den er en kenguru, gravmaskin eller en motorsykkel- det er en del av eventyret. Det er ikke bare moro med vippedyr alene. På vannliljen får man plass til tre gode venner-  eller kanskje tre nye?

Fra Spillopphøna på 1970-tallet har ikke vippedyr-familien sluttet å vokse, det er nå over 30 varianter i vårt sortiment.

Klikk nedenfor for å se noen crazy designs.Når du planlegger en lekeplass, er vippedyret den mest allsidige funksjonen. Den passer omtrent hvor som helst, den eneste avgjørelsen er i hvilken retning den skal være, for å forsikre deg om at du vil at den skal møte benken som mamma og pappa kan være på, eller innover mot de andre funksjonene som viser alle lekemulighetene.

Utelek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hendelsene i 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noen positive resultater av den globale nedlukkningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

 

Hvordan komme i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er bare starten. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan hjelpe deg med å tranformere ønskelisten din til en realitet. Kontakt oss gjerne for å skape den perdekte lekeplassen.

 

FAQ

 

Hvem oppfant vippedyret?

Vippedyret var hjertebarnet til kunstneren og billedhuggeren Tom Lindhardt. I 1970 var det et av de første produktene fra KOMPAN, selskapet som ble født ut fra hans observasjon av at barn dras mot fargerike og store objekter. "The Crazy Hen" var det første vippedyret og har blitt et ikon. I dag er det 31 produkter basert på det samme prinsippet.

 

Er vippedyret bare for solo bruk?

The Crazy Hen ble opprettet for solo bruk, men vippedyr-familien har vokst til å inkludere en rekke funksjoner som bla. tillater at flere kan leke sammen på de.

 

Hvor sterk er fjæren?

KOMPAN-fjærene er konstruert for å gjøre gynge-bevegelsen optimal. Det unikt designede PA6-beslaget festet med rustfritt stål, sikrer høy sikkerhet mens du leker. Fjærene er renset, grundet og pulverlakkert for høy holdbarhet, uansett miljø.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section