Taubaner


"King of the thrill"

Det er ingen lekeapparater som er helt som taubanen. Den krever plass og den krever eventyrere. Den er fysisk krevende, men samtidig rolig. Selv bare det å vente på turen er en utviklingsfaktor hos barn. Når de venter på tur kommuniserer de, forbedrer sosiale ferdigheter, lærer å være hensynsfull og vente på tur. Så er det selve spenningen: den 25 meter lange film-aktige turen som er like spennende som den er trygg. På slutten har alle et ansvar for å returnere setet til nestemann.

Det er gjerne en "solo"-opplevelse, men noen ganger, hvis du er heldig, sitter to kabelbaner side om side. Med en venn på det andre setet, et løp, en sjanse til enda en konkurranse og her gjelder det å være en like  god vinner som taper.

 

Klikk nedenfor for det første steget mot en taubane.


KOMPANs frittstående lekeapparater er den morsomme måten å påbegynne, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like varierende i aktiviteter som stil og materialer. De spenner seg fra de tradisjonelle klassikerne som sklie og huske til de mer innovative taubanene eller de eventyrlige mulighetene for småbarnslek.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, ta kontakt i dag.

 

Er kabelbaner trygge?

Hvor trygt er trygt? Som en spenningsgenerator er taubanen vanskelig å slå - en del av enhver spenning ligger det i 'å leve på kanten' med et snev av risiko. Risikovurdering er en del av alles hverdag, og med taubanen introduserer vi behovet for at barna tar tid til å analysere grensene og konsekvensene av handlingene deres. Taubanen har en tendens til å øke sikkerhetsnivået ved økt forsiktighet.

 

Trenger taubanen et skrånende landskap?

KOMPAN taubaner er tilgjengelige for både skrånende landskap med to like høye tårn og for flate miljøer med et høyere starttårn for å gi den nødvendige helningen. For å komme på setet tilbyr KOMPAN tårn med lang oppkjøringsrampe. Alternativt kan overskuddet av utgravd jord fra installasjonen brukes til å lage en bakke med en voll for å få tilgang til setet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section