Karusell tilpasset rullestolbrukere

Karusell med rom for rullestol:

WOW - dette er lek for alle, uansett evner. Den store, virkelig inkluderende universelle karusellen tiltrekker seg store grupper av barn og voksne for en real snurr. På grunn av sin allsidighet appellerer det til barn og voksne igjen og igjen. Bakkenivået gjør karusellen tilgjengelig for alle. Benken gir en komfortabel sittende snurr. Håndtakene fungerer fra begge sider. Fra innsiden gir de god støtte, mens fra utsiden får de karusellen i bevegelse. Spinning på denne karusellen trener vestibulærsystemet, balansefølelsen og rombevissthet. Fordelene som trent gjennom leken omfatter også sosiale ferdigheter, som samarbeid og empati ved å hjelpe venner med alle evner til å snurre og hjelpe andre som ønsker å bli med eller gå av. Det er lek med en hensikt for alle.


Velg variant

WHEELCHAIR CAROUSEL - RED/ALU

ALUMINUM DECKPLATE

KPL123-0201

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: KPL123

Produkt: Supernova og karuseller

Produtgruppe: Enkeltstående Lekeapparater

2+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt