Supernova, karuseller og spinnere


Er du klar for snurre lek?

Det er helt naturlig at barn ønsker å snurre. Selv uten utstyr elsker de å snurre seg rundt og bli svimmel. En karusell lekeplass er det perfekte stedet for fysisk utvikling, muskelbygging og beintetthet. Det forbedrer også nervesystemer. Fremfor alt, med den enkle handlingen å kun dreie, blir følelsen av balanse forbedret, en vital livsferdighet.

Det store spekteret, fra å stå på en Spica eller et Supernova lekeapparat til å sitte i Spinner Bowl eller en Net Twister tillater forskjellige handlinger, men alle skaper muligheter for sosial lek og viktige ferdighetene som å få venner, turtaking og å dele. Hva med å prøve den nye Saturn 4? Muligheten for å snurre, spinne, hoppe og sveve er mange med våre Supernova karusell og twister karusell.

Gå på oppdagelse i vårt store sortiment eller kontakt oss ved ønske om å lage en inkluderende lekeplass.

Let`s play at a supernova playground!


KOMPANs frittstående lekeprodukter er den morsomme veien for å starte, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, til den enorme spenningen i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekestuer og temaer.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noen positive resultater fra den globale nedstengningen i 2020, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

FAQ

  

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vi oppfordrer deg til å klikke og la deg inspirere av de fantastiske lekeplassene vi har installert rundt over hele verden. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å gjøre om ønskelisten din til din unike lekeplasser. Kontakt oss gjerne for å stille alle dine spørsmål, eller for å motta et tilbud.

 

Hva slags kulelager bruker karusellene?

KOMPAN har en sterk historie med å lage toppmoderne utfordrende og dynamisk utstyr. Hvert enkelt produkt er nøye designet for å vare i mange år på et hvilket som helst utendørs sted. Hvert produkt har unikt utformede, helt lukkede kulelagersystemer som er skreddersydd for å tåle belastningen til det spesifikke produktet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.