Supernova og karuseller


Barn kan ikke få nok av følelsen av fart og spenning. Utvalget vårt inneholder både tradisjonelle karuseller og nyskapende snurreprodukter, som vår prisvinner, Supernova. Den utvikler balansesansen og gir en fornemmelse av ”årsak og virkning”, samt at den gir en unik spenningsfølelse som bare kan oppnås på lekeplassen. En garantert suksess hos barna.

Barn trenger den svimlende input’en som kommer fra snurrelek. Disse viktige bevegelsesopplevelsene hjelper barnets nervesystem til å vokse og organisere. Og det beste er at barn elsker det!

 

KOMPANs spinnere og karuseller legger til innovasjon i glede av å spinne og tiltrekke seg barn i alle aldre og med alle evner. Foruten å ha det gøy, hjelper spinnere og karuseller også barn med å trene deres balanse, muskelstyrke og bentetthet.

 


Alle produkter

Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt