Supernova & Karuseller


En real snurr

Det er helt naturlig at barn ønsker å snurre. Selv uten utstyr elsker de å snurre seg rundt og bli svimmel. Spinnere og karuseller er de perfekte verktøyene for fysisk utvikling, muskelbygging og bentetthet. Det forbedrer også nervesystemer. Fremfor alt, med den enkle handlingen å kun dreie, blir følelsen av balanse forbedret, en vital livsferdighet.

Det store spekteret, fra stående Spicas og Supernovas til å sitte i Spinner Bowls, tillater forskjellige handlinger, men alle skaper muligheter for sosial lek og livsferdighetene i å få venner og gjennom spinning og deling.KOMPANs frittstående lekeprodukter er den morsomme ruten til å starte, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, til den enorme spenningen i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekestuer og temaer.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noen positive resultater fra den globale nedstengningen i 2020, er det at viu har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

FAQ

 

I hvilken alder begynner barna å glede seg over lekeplassen?

KOMPAN-serien starter fra det øyeblikket barnet kan krype. Her tegnes de av de lyse fargene og den saktevoksende erkjennelsen av kjennskap til hverdagens ting.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget kan virke overvelmende. Vi oppfordrer deg til å klikke og la deg inspirere av de fantastiske lekeplassene vi har installert rundt over hele verden. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å gjøre om ønskelisten din til din unike lekeplasser. Kontakt oss gjerne.

 

Hva slags kulelager bruker karusellene?

KOMPAN har en sterk historie med å lage state of the art dynamisk utstyr. Hvert enkelt produkt er nøye designet for å vare i mange år på ethvert uteområde. Hvert produkt har unikt designet helt lukkede kulelager-systemer som er skreddersydd for å tåle belastningen til det spesifikke produktet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section