Stasjonslek, småbarn


Vi tar lek alvorlig

Nysgjerrighet er en viktig pådriver for å stimulere småbarns spørrende sinn. I en verden av "ikke rør" er muligheten til å få hendende på store hjul, tannhjul og knotter dyrebar - og en velkommen del av leken.

KOMPANs småbarnsstasjoner tolker det virkelige livet, fra hjem og hage til drivhus og skog, og lar småbarn etterligne mamma og pappa på verkstedet og på kjøkkenet. Alderstilpasset størrelse og proppfull av lekefunksjoner! Stasjonene er åpne på begge sider med luker og dører som introduserer muligheten for dramatisk rollelek. Enkel og lett å flytte inn og ut, slik at de kjente elementene også kan være med ut i frisk luft.


Småbarnsstasjonene gir muligheter til å klatre både i og utenfor strukturene. De er fulle av interessante vinduer og huller som bare må undersøkes. Alt samme forsterker og forbedrer motoriske ferdigheter og selvsikkerhet. Når barna leker utvikler de leker hvor man må samarbeide for å få mest mulig ut av dem. Å ha det moro hjelper barn til å utvikle ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet.

I det første halvråret av livet er verden for en baby svart og hvit - etter det er det farger hele veien. Farger er et stille språk, og primærfargene rød, blå, grønn og gul råper høyest og hjelper barn med å skille forskjellige former.

I småbarns utvikling søker de etter store lyse farger. Det blir besvart i alle KOMPANs småbarnsområder. Her møter smårollingene en fantastisk verden av fargedominerte, interessante former. Det er en introduksjon til lek og lekekamerater som er bygd rundt klatring og å skli gjennom gjenstander i komfortabel størrelser, som et hus og en hage eller for å etterligne bilturen, men denne gangen fra forsetet med hendene på rattet.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

Vakker fra starten av, men blekner og ruster de?

Paneler og tak er laget med maksimal UV-stabilisering, slik fargenes vitalitet opprettholdes i produktets levetid, og det samme er de galvaniserte stolpene med belegg. Det er 10-års garanti på reservedeler.

Hvis en lekeplass blir stående i mange-mange år, blir det da kjedelig?

Én ting endres med en lekeplass i løpet av livet - det kommer alltid nye brukere. Konstruksjonspanelene kan dog enkelt og økonomisk oppdateres..

Hvorfor er farge så viktig?

Hver farge forteller oss en historie. Rødt er en advarsel, blå åpenhet og gul en trøst - fargene snakker til oss gjennom livene våre. TV-stasjoner har det grønne rommet hvor gjester venter før en opptreden, fordi grønt er det mest avslappende av farger. Kjøp en ny bil og noen vil spørre "hvilken farge?" For barn er de sterke primærfargene med å definere former. Fra omtrent seks måneder, når en baby får fargesyn, gir den myke introduksjonen av pastellfarger plass til dristige, uttalelsesgivende røde, grønne gule og blå farger. Kunstneren Tom Lindhardt, hvis observasjon av lekende barn førte til etableringen av KOMPAN, hadde en tendens til å vike unna det grønne, da han mente at var gress en vanlig faktor på lekeplassene på syttitallet.Hos KOMPAN i dag er Flexotop™-overflaten en invitasjon til å legge til et nytt fargenivå og lekemuligheter gjennom designet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.