Sklie til barn


Bare en gang til

Uansett alder elsker barna en spennende sklietur hva enten man kaller det en sklie eller rutsjebane! Når man besøker en lekeplass, er en stor sklie ofte aktiviteten de først vier sin tid til, og som krever en siste runde før hjemturen - 'bare en gang til, vær så snill!'. Å sklie på en rutsjebane ute trener barnets romlige bevissthet, noe som blant annet er viktig for å navigerer trygt i trafikken og håndterer balansefølelsen. Videre trenes kjernemuskulaturen når man sitter og sklir ned.

Å ha en KOMPAN barnesklie ute tilbyr en rekke lekeaktiviteter for store og små. Enten barna sklier på den eller leker gjemsel under, er det kun fantasien som setter grenser. De høye panelene gir en god følelse av sikkerhet og danner det perfekte utkikkspunktet. KOMPANs tunellsklie er ideelle hvis du vil redusere risikoen for å falle, mens fordelen med en terrengsklie er at du kan ha et samspill med vennene som løper opp og ned på bakken ved siden av.

Klikk nedenfor og få mer inspirasjon til å la barn sklie. Om du ønsker en spesiel variant kan vi også hjelpe deg. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Som verdensledende lekeplass leverandør har vi noe for alle, uansett alder og evner.


For yngre barn er stigningen til toppen av sklien starten på spenningen. Den første gangen krever mer mot enn tidligere, men stigningen opp blir alltid belønnet med en lynrask tur tilbake på bakkeplan. Skliene som er lagt i en skråning gir en annen brukeropplevelse. Nærheten til bakken får barnet til å føle at de er i en akebakke, spesielt siden konstruksjonen muliggjør et lengre utløp, en lengre spenning.

 

Hvor mye koster en KOMPAN-sklie?

Prisen på skliene våre varierer etter type, størrelse og materialer. Vi tilbyr mange sklier og prisene våre vil derfor kreve mer informasjon om dine nøyaktige ønsker. Ikke nøl med å be om et tilbud på en spesifik sklie til din lekeplass. Prisene starter på rundt 20.000,-

 

Hva er den lengste sklien?

Terrengsklien er 2,87 m høy, men KOMPAN har installert skreddersydde sklier med en sklilengde på mer enn 10 meter ...

 

Hva er fordelene med en sklie fra KOMPAN?

Sklien er et spenningsrush og bidrar til viktige aspekter ved utvikling av motoriske ferdigheter. Barn trener og forbedrer smidighet når de klatrer opp og balanserer, koordinering og romlig bevissthet når de sklir ned. Alle nødvendige ferdigheter når du skal dømme avstand og navigere trygt i trafikken.

Skliene krever at yngre barn forstår årsak/virkning og håndterer rytme. Høyden og lengden trener barnas vurdering av avstand og hastigheter. Alle disse er viktige kognitive evner som er avgjørende for å utvikle seg gjennom barndommen.

 

Er skliene kun for solo-opplevelser?

Hvor ofte har du sett grupper av barn komme ned sammen? Vanligvis er sklien en "solo"-opplevelse, selv om de i de yngre aldersgruppene kan gå sammen flere og oppmuntrer til kameratskap.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.