Sand & Vannlek


Å tappe inn i naturen

Det er noe ekstra gledelig med å få hendene i sand og vann, spesielt hvis du er barn. I en verden full av solide blokker og harde flater, er den sanseopplevelsen av noe fysisk attraktivt som rennende vann og sand en mulighet til å leke og lære samtidig. Når de kommer sammen, har sand og vann en enorm innvirkning på den kreative og kognitive utviklingen til et lite barn. Fra følelsen av å oppnå å konstruere noe som genereres helt av deres eget sinn, til fingerferdigheten til de møkkete hendene som gjorde det mulig - det er en veldig følbar opplevelse. Temaene, som introduserer konsepter som Fossen og Kjedet og Havfruens fontene-  hjelper til med å trigge barnas fantasi.

De fleste funksjoner på lekeplasser fungerer som tenkt av teamet i KOMPANs Design Studio og forblir stabile, men med sand og vann er resultatet av hverdagslek bokstavelig talt i barnets egne hender og sinn. Det er en fascinerende plattform individuelt i barnets første møte med fysikk, vekke kreativitet og forståelse.

Hvis du vil tilfredsstille ivrige små hender, klikker du på funksjonene.


KOMPANs frittstående lekeprodukter er den morsomme ruten til å starte, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, til den enorme spenningen i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekestuer og temaer.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noen positive resultater fra den globale nedstengningen i 2020, er det at viu har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

Vi oppfordrer deg til å klikke og la deg inspirere av de fantastiske lekeplassene vi har installert over hele verden.

 

Er designene fleksible?

Den riktige strømmen av sand og vann gjør at enhetene må overholde det designeren av produktet har tenkt, men de separate funksjonene kan man fritt plassere der de er mest tilgjengelig for morro!

 

Påvirker sand og vann andre lekeområder?

Sand, mer enn vann, har evnen til å snike seg med barna. Hvis de klarer å få den hjem i sko og lommer, kan den krype rundt hele lekeplassen. Men det er mer enn sannsynlig at hvis det er en sand- og vannfunksjon, kan ffallunderlaget til hele lekeplassen like godt være sand.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, ta kontakt i dag. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å transformere ønskelisten din til din unike lekeplass. Kontakt oss gjerne og motta et uforpliktende tilbud.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section