Sand & Vannlek


Å tappe inn i naturen

Det er noe ekstra gledelig med å få hendene i sand og vann, spesielt hvis du er barn. I en verden full av solide blokker og harde flater, er den sanseopplevelsen av noe fysisk attraktivt som rennende vann og sand en mulighet til å leke og lære samtidig. Når de blandes sammen, har sand og vann en enorm innvirkning på den kreative og kognitive utviklingen til et lite barn. Fra følelsen av å konstruere noe generert av deres egen fantasi, til fingerferdigheten til de møkkete hendene som gjorde det mulig - det er en veldig følbar opplevelse. Temaene som introduseres i sand og vann-lekene Vannstjerne og Havfruehus bidrar til å utløse fantasien.

De fleste funksjoner på lekeplasser fungerer som tenkt av teamet i KOMPANs Design Studio og forblir stabile, men med sand og vann er resultatet av hverdagslek bokstavelig talt i barnets egne hender og sinn. Det er en fascinerende plattform for barnets første møte med fysikk, vekke kreativitet og forståelse. For å beskytte eller gjemme en fantasifull sandskulptur kan en sandkasse med lokk være lurt!

For å starte eventyret, klikk på produktene nedenfor.


KOMPANs frittstående lekeprodukter er den morsomme veien til å starte, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, til den enorme spenningen i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekehus og temaer.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

Vi oppfordrer deg til å klikke og la deg inspirere av de fantastiske lekeplassene vi har installert over hele verden.

 

Er designene fleksible?

Den riktige strømmen av sand og vann gjør at enhetene må overholde det designeren av produktet har tenkt, men de separate funksjonene kan man fritt plassere der de er mest tilgjengelig for morro!

 

Påvirker sand og vann andre lekeområder?

Sand, mer enn vann, har evnen til å snike seg med barna. Hvis de klarer å få den hjem i sko og lommer, kan den krype rundt hele lekeplassen. Men det er mer enn sannsynlig at hvis det er en sand- og vannfunksjon, kan fallunderlaget til hele lekeplassen like godt være sand.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan hjelpe deg med å tranformere ønskelisten din til en realitet. Kontakt oss gjerne for å stille alle dine spørsmål, eller for å motta et tilbud.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.