Lekepanel


Det lille ekstra for moro, lek og læring

Under fri lek lærer barna ved å følge deres naturlige instinkt for å leke og derved utvikle grunnleggende menneskelige ferdigheter.

Med KOMPANs lekepaneler kan du legge en ekstra dimensjon til læring via lek. Panelene kan hjelpe deg med å veilede barnets læring mot bestemte læringsemner.

Panelene gjør det mulig for voksne å delta i leken og veilede barna i retning av å lære nye ting. Det kan gjøres ved f.eks. å tegne på krittavlene, leke sammen på musikkpanelene eller ved å plante et lite frø i grønnsakshagen og følge med mens det spirer.

Med KOMPANs lekepaneler kan du utforme ditt eget læringsområde ifølge din visjon.

 


I planleggingen av en lekeplass er musikk og læringsfunksjoner nyttige for å heve temaet et nytt nivå.

KOMPANs utvalg av frittstående apparater er den morsomme enden å starte i for å komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon av formål og stil som i materialer. De spenner seg fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, men sett med progressive øyne, til de ekspansive spenningene i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarnslek.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noen positive forhold fra den globale nedstengningen i 2020, er det i realiseringen av hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft i forhold til grunnleggende helse. For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

Kan barna spille en melodi?

Hvis du kan få en melodi av syv noter, ja, men vi snakker ikke et Steinway flygel her. For barna er forskjellen mellom notene det spennende, ikke å komponere en symfoni. Men hvem vet hvilket frø som blir sådd ved å gjøre om bevegelse til lyd? Wolfgang Amadeus Mozart komponerte sitt første musikalske stykke da han var fem år gammel. Bare tenk, i dag måtte Wolfgang vente et år på å klatre på GIANT Nest Swing der startalderen er seks.

Behov for flere typer paneler?

KOMPAN har et komplett utvalg av mange forskjellige paneler som kan tilbys som frittstående spillestasjoner. Mange av dem vises i katalogen eller på våre nettsteder. Ta kontakt med KOMPAN for å lære mer om alternativene.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section