Lekepanel


Det lille ekstra for moro, lek og læring

Under fri lek lærer barn ved å følge sitt naturlige instinkt for å leke og derved utvikle grunnleggende menneskelige ferdigheter.

Med KOMPANs lekepaneler kan du legge til en ekstra dimensjon for læring gjennom lek. Panelene kan hjelpe deg med å veilede barnets læring mot bestemte læringsområder.

Panelene lar voksne delta i leken og veilede barna i retning av å lære nye ting. Det kan gjøres ved f.eks. å tegne på en stor krittavle utendørs, spille sammen på musikkpanelene eller ved å plante et lite frø i grønnsakshagen og følge med mens det spirer.

Med KOMPANs lekepaneler kan du utforme ditt eget læringsområde som passer din visjon.

 


Ved planlegging av en lekeplass er musikk og læringsfunksjoner viktige for å heve et tema til et nytt nivå.

KOMPANs utvalg av frittstående apparater er den morsomme veien til å starte, utfylle eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like brede i variasjon av formål og stil som i materiale. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne som sklie og huske, men sett med progressive øyne, til de ekspansive spenningene i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarnslek.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse

Kan barna spille en melodi?

Hvis du kan få en melodi av syv toner, ja! Men vi snakker ikke om et Steinway flygel her. For barna er forskjellen mellom tonene det spennende, ikke å komponere en symfoni. Men hvem vet hvilket frø som blir sådd av hender som omdanner bevegelse til lyd? Wolfgang Amadeus Mozart komponerte sitt første musikalske stykke da han var fem år gammel. Tenk deg, i dag måtte Wolfgang vente et år med å klatre på GIANT Fugleredehuske der startalderen er seks.

Behov for flere typer paneler?

KOMPAN har et komplett utvalg av mange forskjellige lekepaneler som kan tilbys som frittstående lekestasjoner. Mange av dem kan ses i vår katalog eller på våre nettsteder. Ta kontakt med KOMPAN for å lære mer om alternativene.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.