Lekehus & tematisert lek


Verden- i målestokk

Det er en stor verden der ute, spesielt hvis du ser den gjennom øynene til et barn. Så hvor fint er det når kjente gjenstander, huset, toget, lastebilen, alt kommer til en komfortabelt ‘vennlig’ størrelse. Den åpne plan-utformingen av temaene, som Jumb-benk, Brannbil eller Mars Rover, oppfordrer barn til å leke sammen, dele og kommunisere. Det er den første fasen i å danne et samfunn.

Temaer er en utmerket måte å generere rollespill og stimulere språk ved å introdusere begrepet dramatisk lek. Bredden i design er enorm, fra krokodiller til vogner, mange temaer de ennå ikke må møte i det virkelige liv, men full av sinnsutvidende farger, åpner de for å forstå verdien av vennskap.

Klikk på produktene for å bla gjennom vårt brede utvalg av lekeplassutstyr og lekehytter. Hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter.KOMPANs frittstående aparater er den morsomme starten på veien til en spennende og utviklende lekeplass. Alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner seg fra de tradisjonelle klassikerne som sklie og huske, til den enorme spenningen du finner i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekestuer og temaer.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noen positive forhold fra den globale nedstengningen i 2020, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår grunnleggende helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester,  ta kontakt i dag.

 

I hvilken alder begynner smårollingene å glede seg over lek?

KOMPAN-serien starter fra det øyeblikket barnet kan krype. Her tegnes de av de lyse fargene og den saktevoksende erkjennelsen av kjennskap til hverdagens ting.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å oversette ønskelisten din til din unike lekeplass. Kontakt oss gjerne og still spørsmål og motta et tilbud.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section