Lekehus & tematisert lek


Verden- i målestokk

Det er en stor verden der ute, spesielt hvis du ser den gjennom øynene til et barn. Så hvor fint er det når kjente gjenstander - huset, toget, lastebilen - kommer ned til en behagelig ‘vennlig’ størrelse. Den åpne plan-utformingen av temaene, som Flybenk, Brannbil eller Mars Rover, oppmuntrer barn til å leke sammen, dele ideer og kommunisere. Det er den første fasen i å danne et fellesskap.

Temaer er en utmerket måte å generere rollespill og stimulere språk ved å introdusere begrepet dramatisk lek. Bredden i design er enorm, fra krokodiller til vogner; mange temaer de ennå ikke har møtt i det virkelige liv, men full av sinnsutvidende farger, åpner de for å forstå verdien av vennskap.

Klikk på produktene for å bla gjennom vårt brede utvalg av lekeplassutstyr og lekehytter. Hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter.


KOMPANs frittstående lekeprodukter er den morsomme veien til å starte, komplementere eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon, formål og stil som i materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklie og huske, til den enorme spenningen i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarn gjennom lekehus og temaer.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester,  ta kontakt i dag.

 

I hvilken alder begynner smårollingene å glede seg over lek?

KOMPAN-serien starter fra det øyeblikket barnet kan krabbe. Her tiltrekkes de av de lyse fargene og den sakte voksende forståelsen av de daglige tingene i livet.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Å finne de riktige produktene fra det store utvalget er utgangspunktet. Vårt meget kompetente og erfarne supportteam kan da hjelpe deg med å oversette ønskelisten din til din unike lekeplass. Kontakt oss gjerne og still spørsmål og motta et tilbud.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.