Lekeapparater til Småbarn


De lykkeligste smårollingene er de som blir stimulert og får alderstilpassede utfordringer. Turen til lekeplassen er sentrum for deres fulle, men ukompliserte liv. Her introduserer de store, vennlige formene dem for naturens verden, eksotiske dyreliv og daglig normalitet. De er ikke overdrevne eller blir ikke forvirret av størrelsen. Tusenbeinet er uforholdsmessig stor for sjiraffen og elefanten, men det spiller ingen rolle; de er trygge, taktile og morsomme. Bilene og husene er også gjenkennelige, men så mye mer innbydende enn i virkeligheten. De bevegelige funksjonene som får små hender i bevegelse, inspirerer unge hjerner, og starter vennskaper. 

KOMPANs lekeapparater til småbarn er det første trinnet i deres livslange reise. Det første trinnet i reisen din for å hjelpe dem på veien er å klikke på et produkt nedenfor.


Lekeapparater til småbarn oppmuntrer til smidighet ved å klatre både inne og utenfor strukturene. Det å klatre på, klatre inn og kjatre gjennom er moro. Alt samme forsterker og forbedrer motoriske ferdigheter og selvsikkerhet. Når barna leker utvikler de leker hvor man må samarbeide for å få mest mulig ut av dem. Å ha det moro hjelper barn til å utvikle ferdigheter som vil hjelpe dem gjennom hele livet.

I det første halvråret av livet er verden for en baby svart og hvit - etter det er det farger hele veien. Farger er et stille språk, og primærfargene rød, blå, grønn og gul råper høyest og hjelper barn med å skille forskjellige former. 

I småbarns utvikling søker de etter store lyse farger. Det blir besvart i alle KOMPANs småbarnsområder. Her møter smårollingene en fantastisk verden av fargedominerte, interessante former. Det er en introduksjon til lek og lekekamerater som er bygd rundt klatring og å skli gjennom gjenstander i komfortabel størrelser, som et hus og en hage eller for å etterligne bilturen, men denne gangen fra forsetet med hendene på rattet.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Vakkert dag én, men blekner og ruster de etter hvert?

Paneler og tak er laget med maksimal UV-stabilisering, slik fargenes vitalitet opprettholdes i produktets levetid, og det samme er de galvaniserte stolpene med belegg. Det er 10-års garanti på reservedeler.

 

Hvis en lekeplass varer livet ut, kan det da bli kjedelig?

Én ting endres med en lekeplass i løpet av livet - det kommer alltid nye brukere. Konstruksjonspanelene kan dog enkelt og økonomisk oppdateres..

 

Hva er designkonseptet som skapte Småbarnlekeapparatene?

Det er viktig å målrette utviklingsnivået og behovene til barnet. Det er alderssvarende når det gjelder å ta leken opp til, men aldri utover, hva som er oppnåelig; hva ekspertene betegner som "å holde barnet i flyt". Det fysiske designet er med kurver, ikke kanter, og overflatene er innbydende og taktile.

 

Hvorfor er farge så viktig?

Hver farge forteller oss en historie. Rødt er en advarsel, blå åpenhet og gul en trøst - fargene snakker til oss gjennom livene våre. TV-stasjoner har det grønne rommet hvor gjester venter før en opptreden, fordi grønt er det mest avslappende av farger. Kjøp en ny bil og noen vil spørre "hvilken farge?" For barn er de sterke primærfargene med å definere former. Fra omtrent seks måneder, når en baby får fargesyn, gir den myke introduksjonen av pastellfarger plass til dristige, uttalelsesgivende røde, grønne gule og blå farger. Kunstneren Tom Lindhardt, hvis observasjon av lekende barn førte til etableringen av KOMPAN, hadde en tendens til å vike unna det grønne, da han mente at var gress en vanlig faktor på lekeplassene på syttitallet.Hos KOMPAN i dag er Flexotop™-overflaten en invitasjon til å legge til et nytt fargenivå og lekemuligheter gjennom designet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.