Lekeapparater til Småbarn


De lykkeligste småbarna er de som blir stimulert og får alderstilpassede utfordringer. KOMPANs utstyr for småbarn har noe for selv de mest energiske småbarna og deres utviklingsmessige behov. Den lekne utformingen tar utgangspunkt i kjente konnotasjoner og innbyr barna til dramatisk, utviklende lek. Enten det gjelder å klatre på den høyeste giraffen eller å kjøre en liksombil, stimulerer og veileder KOMPANs småbarnsunivers barna forsiktig på vei mot å forstå verden rundt seg.Småbarnsutstyret oppmuntrer smidighet gjennom muligheter til å klatre både i og utenfor strukturene. Man kan klatre på, klatre inni, klatre gjennom og mye annet moro. Gjennom alle disse motoriske ferdighetene, forbedres selvsikkerheten sterkt. Når barna leker, utvikler de lek som innser at de må samarbeide for å få mest mulig ut av dem.

For det første halvåret av barnets liv er verden i svart og hvitt - etter det er det farger. Farge er et stille språk, og primærfargene rødt, blått, grønt og gult skriker og hjelper barne med å skille forskjellige former.

En småbarns utvikling roper etter store lyse farger. Det er en samtale som blir besvart i alle KOMPANs områder. Her møter smårollingene en fantastisk verden av fargedominerte interessante former. Det er en introduksjon til lek og lekekamerater som er bygd rundt klatring og å skli gjennom gjenstander med komfortabel størrelse, som et hus og en hage eller for å etterligne bilturen, men denne gangen fra forsetet med hennende på rattet.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Vakkert dag én, men blekner og ruster de etter hvert?

Bygget av paneler og tak med maksimal UV-stabilisering, blir fargenes vitalitet opprettholdt i produktets levetid, og det samme er de galvaniserte kraftbelagte støttestolpene. Det er 10-års garanti på dette.

 

Hvis en lekeplass varer livet ut, kan det da bli kjedelig?

Én ting endres med en lekeplass i løpet av livet - det er alltid bølger på bølger av nye brukere. Konstruksjonspanelens natur betyr imidlertid at ELEMENTS-lekeplasser lett og økonomisk kan 'oppdateres'.

 

Hva er designkonseptet som skapte Småbarnstasjonene?

Det er viktig å målrette barnets utviklingsnivå og behov. Det er aldersspesifikt når det gjelder å spille lek opp til, men aldri utover, hva som er oppnåelig, hva eksperter betegner som å holde barnet i flyt.

 

Hvorfor er farge så viktig?

Hver farge forteller oss en historie. Rødt er en advarsel, blå åpenhet og gul en trøst - fargene snakker til oss gjennom livene våre. TV-stasjoner har det grønne rommet for gjester å vente, fordi grønt er det mest avslappende av farger. Kjøp en ny bil og noen vil spørre ‘hvilken farge?’ For barn er de sterke primærfargene med på å definere former. Fra omtrent seks måneder, når en baby får fargesyn, gir den myke introduksjonen av Nursey-pasteller plass til dristige, uttalelsesgivende røde, grønne gule og blå farger. Kunstneren Tom Lindhardt's observasjon av lekende barn, som førte til etableringen av KOMPAN tilsa at de hadde en tendens til å vike unna grønt og tro på at på lekeplassene på syttitallet var gress en vanlig faktor. På KOMPAN i dag er Flexotop ™ -overflaten en invitasjon til å legge til et nytt nivå av farger og lek.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section