Jumpers


Rett og slett uimotståelig.

Hvilken bedre måte å komme seg fra en lekeplassfavoritt til en annen enn ved å hoppe? Å være "Tigergutt" et øyeblikk er en fantastisk morsom måte å forbedre motoriske ferdigheter som rytme, balanse og kroppsforståelsen - måten nervesystemet formidler informasjon om hver bevegelse og justerer deretter. Et slags innebygd gyrokompass.

Jumpers er blant de mest anonyme av lekeplassfunksjonene. Som en stille gummimatter gjemmer de seg inntil noen hopper på dem, og da er de en uimotståelig attraksjon. Barna ser ut som kaniner som hopper i eng. Firkantet, avlang eller sirkulært; de kommer i forskjellige størrelser, og kan kombineres for å skape etntidsabsorberende hoppelek..


I planleggingen av en lekeplass er Jumpers et nyttig verktøy for å "lime" sammen temaer, og knytte et aspekt til et annet som en forbindelse.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse.

Jumpers gir en frisk vitalitet til lekeplassen. De kommer i fire former, sirkulære, rektangulære, firkantede og sekskantede - og i forskjellige størrelser fra en frikant på 94 cm til en som er over 2x2 meter. Ved å hoppe forbedrer barna balansen og koordinasjonen.

For å finne ut mer om noen av KOMPANs produkter eller tjenester, for å åpne døren til utsiden, ta kontakt i dag.

 

Hvor mange kan leke sammen på Jumpers?

Generelt er Jumpers et produkt for en bruker, men ved å kombinerer flere Jumpers på samme område, kan mange barn leke sammen.

 

Kan rullestolbrukere få tilgang til dem?

Ja, flisene med innlagt stålplate gir enkel tilgang til hoppeduken, slik rullestolen kan trille inn.

 

Kan de integreres i EPDM-fallunderlaget?

Jumpers kan bestilles uten kantfliser for EPDM-overflatebehandling på stedet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.