Jumpers


Hopping på KOMPAN Jumpere er en av de mest populære aktivitetene på lekeplassen.

Barna vil raskt bli tiltrukket av Jumpernes umiddelbare respons på bevegelse og gjentatte hopp. Det geniale med våre Jumpere er at de fungerer perfekt som lekeplass-"lim", som binder aktiviteter sammen når de settes i stier. Dette vil støtte lek som "bakken er lava". Hopping er en fantastisk aktivitet for motoriske ferdigheter som balanse og rytme. Når du hopper opp og ned, blir alle de store muskelgruppene trent.

Hopping av og på Jumperne bygger i tillegg bentetthet. Bentetthet bygges primært under tidlig ungdom. For å bygge sterke ben for livet, bør barna ta så mye vektbærende aktivitet som muligt og få måter er morsommere enn den responsive jumperen.


Når du planlegger en lekeplass, er Jumpers et nyttig verktøy for å 'lime' temaer sammen. De har også potensiale for å legge til spenning og variasjon i en treningsøkt eller for sirkeltrening.

Utelek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hendelsene i 2020 har understreket akkurat hva det vil si å være uten. Hvis det er noen positive resultater fra den globale nedlukkningen, er det i realiseringen av hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft i forhold til grunnleggende helse.

Hopperne bringer en frisk vitalitet til lekeplassen. De kommer i fire former, sirkulære, rektangulære, firkantede og sekskantede - og i forskjellige størrelser fra en 94 cm sirkel til en som er over to x to meter. Ved å hoppe forbedrer barna balansen og koordinasjonen.

For å finne ut mer om noen av KOMPANs produkter eller tjenester, ta kontakt i dag.

 

Hvor mange kan leke sammen på Jumpers?

Generelt er Jumpers et produkt for en bruker, men kombinert og ved å sette flere Jumpers sammen, kan mange barn leke sammen.

 

Kan du få tilgang til dem via rullestol?

Ja, det er en liten rampe tilgjengelig på en av Jumperne som gir enkel tilgang til hoppeduken.

 

Kan de integreres i EPDM-fallunderlag?

Jumpers kan bestilles uten kantfliser for EPDM-overflatebehandling på stedet.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section