Husker og Huskestativer


Et huskestativ er en uunnværlig del av lekeplassen, og en helt nødvendig forutsetning for god lek. Barn elsker følelsen av å huske og alle kan være med.

Husker bidrar også til å styrke barnas koordinasjons- og balanseevne samtidig som de tilbyr mange morsomme timer. Husker er egnet for enhver lekeplass, uansett om det er i sameiet, skolegården, parken eller et helt annet sted.

Våre klassiske huskestativer kommer i mange forskjellige kombinasjoner og materialer som passer til lekeplassen din. De er tilgjengelige i galvanisert stål, hardtre, imregnert furu og robinia. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke kombinasjoner, slik at du får muligheten til å sette sammen din egen unike samling av husker. Se også våre forskjellige og mer unike husker som femkanthusken, Dino-husken og CocoWave-pendelhuske.


Alle produkter


En favoritt for de fleste barn, som naturligvis bør inkluderes i all lekeplassplanlegging. Huskene våre leveres i ulike utforminger, både for barn som er vant til å huske, og for småbarn som nettopp er kommet i gang. Utvikler balanse- og romsansen, spennende men likevel trygt, de er flerfunksjonelle og bidrar til sosial lek.

Av huskeseter tilbyr vi en lang rekke med alternativer. Du kan få helt alminnelige huskeseter, babyseter, fugleredesete og mye mer. Setene er tilgjengelig med rustfri eller galvansierte kjettinger. Huskene kan gåes med vårt anti-wrap system som gjør at huskene kan snurre hele veien rundt overliggeren og unngår å henge fast.

Se våre husker og huskestativer her og bli inspirert til hvilken løsning dere skal ha på deres lekeplass!

 


Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt