Husker og Huskestativer


Huske, disse, gynge, ronse, føyse, reie eller rikte - kjært barn har mange navne! Men felles for dem alle er at et huskestativ er en uunnværlig del av lekeplassen, og en helt nødvendig forutsetning for god lek. Barn elsker følelsen av å huske og alle kan være med.

Husker bidrar også til å styrke barnas koordinasjons- og balanseevne samtidig som de tilbyr mange morsomme timer. Husker er egnet for enhver lekeplass, uansett om det er i sameiet, skolegården, parken eller et helt annet sted. Våre klassiske huskestativer kommer i mange forskjellige kombinasjoner og materialer som passer til lekeplassen din. De er tilgjengelige i galvanisert stål, hardtre, impregnert furu og Robinia. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke kombinasjoner, slik at du får muligheten til å sette sammen din egen unike samling av husker. Se også våre forskjellige og mer unike husker som femkanthusken, Dino-husken og CocoWave-pendelhuske.

En favoritt for de fleste barn, som naturligvis bør inkluderes i all lekeplassplanlegging. Huskene våre leveres i ulike utforminger, både for barn som er vant til å huske, og for småbarn som nettopp er kommet i gang. Utvikler balanse- og romfølelsen, spennende men likevel trygt, de er flerfunksjonelle og bidrar til sosial lek.

Av huskeseter tilbyr vi en lang rekke med alternativer. Du kan få helt alminnelige huskeseter, babyseter, fugleredesete og mye mer. Setene er tilgjengelig med rustfri eller galvansierte kjettinger. Huskene kan brukes med vårt anti-wrap system som gjør at huskene kan snurre hele veien rundt overliggeren og unngår å henge fast.

Les mer om våre spesialhusker under!Tilpass våre huskestativer for å dekke DINE behov

Hver lekeplass fortjener sin egen karakter. Ingen to steder er identiske, og med frittsåtende utstyr som kommer i mange forskjellige design og materialer, er muligheten til å bygge noe unikt for ditt lokalområde.

Huskene er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, varianter og former, fra de klassiske A-rammene til moderne husker som kan brukes av mange barn samtidig. Fire hovedelementer bestemmer type huske: materiale (brukt til stolpene), deres form, størrelse og setetype.

Uansett hvilke huske du ønsker - så har vi den!

 

Forskjellige huskerammer

  • A-ramme: Tilgjengelig i 2,0 m og 2,5 m høyde med stolper av impregnert furu, eller varmgalvanisert stål.
  • Portalramme: Lodrette stolper av varmgalvanisert stål eller pulverlakkert på galvanisert stålfot. Koblinger for huskerammen og tverrbjelken av varmgalvanisert stål eller pulverlakkert på varmgalvaniserte stålføtter.
  • Cocowave-pendelhuske: Finnes i flere varianter: Ubehandlet Robini-tre, brunpigmentert eller grønnfarget versjon, kjettingoppheng av tau eller rustfritt stål, tre- eller stålfot.

Seter for våre husker

Seter skaper den største muligheten for valg og individualitet - som en enkelt 'frittstående' eller i en kombinasjon, uansett hva som passer dine behov. Vi tilbyr standard huskesete, babyseter, småbarnssete og fugleredehuske med en diameter på ø100cm eller 120cm. De fås med enten varmgalvanisert kjetting eller rustfrie stålkjettinger med valgfri anti-wrap montering.

 

Ekstraordinære husker til lekeplassen

  • Dino og Tripod 360 fugleredehuske endrer huskens etos. Fra det enkle frem og tilbake er bevegelsene åpen for individuelle preferanser som å huske i sirkler. Den er heller ikke begrenset til en person- her er det muligheter for å delta sammen, konkurrere og utarbeide regler - alle viktige skritt i et barns sosiale utvikling.
  • Cocowave-pendelhuske: Størrelsen og utseendet på Cocowave pendelhuske er en uimotståelig invitasjon for alle barn til å leke. Med sitt robuste, langstrakte kokosnøttau lar Cocowave deg huske fra en sittende, liggende eller stående possisjon, og bevegelse kan være frem og tilbake eller sideveis.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte husken? Bla gjennom utvalget på produktsiden vår, eller la deg inspirere av noen av de flotte prosjektene vi har utviklet over hele verden. Hos KOMPAN er vi alltid klare til å støtte deg. Hvis du har spørsmål om husker eller andre produkter - kan du kontakte oss her.

 

De oftest stilte spørsmål om husker:

Hvor mye koster en KOMPAN-huske?

Prisen på huskene våre varierer avhengig av type, størrelse og design. Hos KOMPAN streber vi alltid etter å tilby den optimale lekeløsningen for dine spesifikke behov. Vi tilbyr hundrevis av huskekombinasjoner, så prisene våre krever mer informasjon om dine eksakte ønsker. Ikke nøl med å be om et pristilbud på en bestemt huske eller din spesielle lekeplass. Prisene starter på rundt 10.000 NOK.

 

Er huskene fra KOMPAN bare laget av gamle gummidekk, hengende i et tau?

Nei. Det nærmeste du kommer gamle dekk på et KOMPAN-område er det resirkulerte granulatet som helt sikkert vil danne den skjulte basen til Flexotop®-overflaten. Gamle dekk har imidlertid vært en inspirasjon for noen av de mange designene i en rekke husker.

 

Finne den moderne husken?

Ja, husketeknologi er ganske grunnleggende, men de siste årene har designere på KOMPAN gitt det mer enn en makeover. De kommer i mange forskjellige former og konstruksjoner og er laget av en rekke nøye utvalgte materialer som er bygget for å vare. KOMPAN-huskene kan være laget av impregnert furu, robini-tre eller varmgalvanisert stål. Huskesetene er laget av komfortable, sklisikre syntetiske materialer med treinnsatser som er koblet til huskerammen i rustfrie stålkjeder.

 

Hva er de stimulerende fordelene med en KOMPAN-huske?

I tillegg til å være ekstremt morsom, bidrar husker til viktige sider ved motorisk utvikling. For eksempel trener og forbedrer barn sin smidighet, balanse, koordinering og romlige bevissthet når de svinger. Alle ferdighetene som trengs for å bedømme avstand og navigere trygt i trafikken. Vippebevegelsen trener arm, ben og kjernemuskulatur og bentetthet når de hopper av.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section