Husker og Huskestativer


Et huskestativ er en uunnværlig del av lekeplassen, og en helt nødvendig forutsetning for god lek. Barn elsker følelsen av å huske og alle kan være med.

Husker bidrar også til å styrke barnas koordinasjons- og balanseevne samtidig som de tilbyr mange morsomme timer. Husker er egnet for enhver lekeplass, uansett om det er i sameiet, skolegården, parken eller et helt annet sted. Våre klassiske huskestativer kommer i mange forskjellige kombinasjoner og materialer som passer til lekeplassen din. De er tilgjengelige i galvanisert stål, hardtre, impregnert furu og Robinia. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke kombinasjoner, slik at du får muligheten til å sette sammen din egen unike samling av husker. Se også våre forskjellige og mer unike husker som femkanthusken, Dino-husken og CocoWave-pendelhuske.

En favoritt for de fleste barn, som naturligvis bør inkluderes i all lekeplassplanlegging. Huskene våre leveres i ulike utforminger, både for barn som er vant til å huske, og for småbarn som nettopp er kommet i gang. Utvikler balanse- og romfølelsen, spennende men likevel trygt, de er flerfunksjonelle og bidrar til sosial lek.

Av huskeseter tilbyr vi en lang rekke med alternativer. Du kan få helt alminnelige huskeseter, babyseter, fugleredesete og mye mer. Setene er tilgjengelig med rustfri eller galvansierte kjettinger. Huskene kan brukes med vårt anti-wrap system som gjør at huskene kan snurre hele veien rundt overliggeren og unngår å henge fast.

Les mer om våre spesialhusker under!


Alle produkter


Femkanthuske

Femkanthusken er vårt svar til den tradisjonelle og bedre kjente sekskanthusken. Det er to hovedgrunner til at vi produserer et femkantet huskesett i stedet for et sekskantet. Ved at vi har fjernet ett sete så tillater dette oss å passe på at man ikke husker direkte imot hverandre. Dette er for sikkerhetsskyld da vi vet at det er kult og hoppe av en huske i fart. I tillegg vil vår femkanthuske ofte gi et mindre fotavtrykk enn en sekskanthuske og passer perfekt der plass er et tema.

Dino huske

Dinohusken er mildt sagt utradisjonell. Denne huskevarianten blir raskt en slager på en lekeplass da den har et spennende og nytt design samtidig som at man raskt skjønner at det er en fullverdig huske. Ikke bare er den fullverdig, men den kan huske i alle retninger, noe som gjør at barna lærer kroppsbeherskelse og koordinasjon.

CocoWave

CocoWave er et nytt tilskudd til vår «huskepark». CocoWave er en unik huske som ikke tilbyr det samme som en tradisjonell huske. Den kan fint brukes alene, men denne er aller best om man er sammen om å få den til å bevege seg. Pendelhusken er perfekt for barn og er spennende samtidig som den fremmer motorisk læring og samarbeidsevner.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section