Huskestativer og fugleredehuske til barn


Huske, gynge, disse, desse, ronse, føyse, rikte eller reie - kjært barn har mange navne! Det samme gjelder fugleredehuske eller kråkereir huske. Men felles for dem alle er at et huskestativ med sete er en uunnværlig del av lekeplassen, og en helt nødvendig forutsetning for god lek. Barn elsker følelsen av å huske og alle kan være med.

Lekeplassen er alltid til stede i våre barndomsminner. Det gir et av de første gjennombruddsmomentene i vår utvikling. Det var der vi gikk fra å være avhengige av en voksen til å skyve en fuglerede huske, til våghalsene husk-så-høyt-du-kan-uavhengighet.

Hos KOMPAN har lekeklassikeren utviklet seg fra det tradisjonelle ronse stativ med svingbar sete til et spennende utvalg. I dag er det mulig å bli med venner på en fugleredehuske, eller Cocowave pendelhuske, eller med den helt annerledes opplevelsen av en Femkanthuske der det å være "solo" blir ansikt-til-ansikt-moro. Og det å snakke ansikt-til-ansikt; You & Me og Duo Swing lar to generasjoner med på moroa. Ønsker du et mer naturlig utseende? Se vårt utvalg av robinia husker.

Kontakt oss i dag og vi hjelper med å sammensette den riktige husken til brukene dine.


Tilpass våre huskestativer etter dine behov

Hver lekeplass fortjener sin egen karakter. Ingen steder er identiske, og med frittstående utstyr som kommer i mange forskjellige design og materialer, er muligheten moden til å bygge akkurat det som passer stedets og dine behov best; noe unikt.

Husker kommer i mange størrelser, varianter og former; fra de klassiske A-rammene til moderne husker som kan bære større grupper av barn. Tre hovedelementer bestemmer utseenet på huske; materialene som brukes til stolpene, form og størrelse, og til slutt hvilken type sete.

Hvilken type huske vil du ha? Vi har det!

 

Forskjellige huskerammer

  • Klassisk huske: Tilgjengelig i 2,0 m og 2,5 m høyde med stolper av impregnert furu, eller varmgalvanisert stål.
  • Portalhuske: Vertikale stolper av varmgalvanisert stål eller pulverlakkert på galvanisert stålfot. Koblinger for huskerammen og tverrbjelken av varmgalvanisert stål eller pulverlakkert på varmgalvaniserte stålføtter.

Forskjelige huskeseter

Huskeseter skaper den største muligheten for valg og individualitet - som en enkelt 'frittstående' eller i kombinasjon som best passer dine behov. Vi tilbyr standard huskesete, babyseter, småbarnssete og fugleredehuske på enten Ø100cm eller Ø120cm. De er tilgjengelige med enten varmgalvanisert kjetting eller kjetting i rustfritt stål med valgfri anti-wrap montering.

 

Ekstraordinære husker til lekeplassen

  • Dinohuske og Giant Fugleredehuske endrer bildet av å huske. Fra det enkle frem og tilbake er bevegelsene åpen for individuelle preferanser som å huske rundt i sirkler. Den er heller ikke begrenset til enn person - her er det muligheter for å delta sammen, konkurrere og lage regler - alle viktige skritt i et barns sosiale utvikling.
  • CocoWave pendelhuske: Størrelsen og utseendet på Cocowave pendelhuske er en uimotståelig invitasjon for alle barn til å leke. Med sitt robuste, langstrakte kokosnøttau lar Cocowave deg huske fra en sittende, liggende eller stående posisjon, og bevegelse kan være frem og tilbake eller sidevlengs. Finnes i flere varianter: Ubehandlet robiniatre, brunpigmentert eller grønnfarget versjon, kjettingoppheng av tau eller rustfritt stål, tre- eller stålfot.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte husken? Bla gjennom vårt utvalg på produktsiden vår, eller la deg inspirere av noen av de flotte prosjektene vi har utviklet over hele verden. Hos KOMPAN er vi alltid klare til å  hjelpe deg. Hvis du har spørsmål om husker eller andre produkter - kan du kontakte oss her.

 

Ofte stilte spørsmål om husker på lekeplasser:

Hvor mye koster en KOMPAN-huske?

Prisen på huskene våre varierer etter type, størrelse og design. Hos KOMPAN streber vi alltid etter å tilby den optimale lekeløsningen for dine spesifikke behov. Vi tilbyr hundrevis av huskekombinasjoner, så prisene våre vil derfor kreve mer informasjon om dine eksakte ønsker. Ikke nøl med å be om et pristilbud på en bestemt huske eller din spesielle lekeplass. Prisene starter på rundt 10.000 NOK.

 

Er huskene fra KOMPAN bare laget av gamle gummidekk, hengende i et tau?

Nei. Hos KOMPAN bruker vi ikke gamle bildekk, hverken i vår husker eller i vårt Flexotop®-gummidekke. Gamle dekk har imidlertid vært en inspirasjon for noen av de mange designene i et stort utvalg av husker.

 

Finnes den moderne husken?

Ja, teknologi til å huske er ganske grunnleggende, men de siste årene har designere hos KOMPAN gitt den mer enn en makeover. De kommer i mange forskjellige former og konstruksjoner, og er laget av en rekke nøye utvalgte materialer som er bygget for å vare. Husker fra KOMPAN kan være laget av impregnert furu, robiniatre eller varmgalvanisert stål. Huskesetene er laget av komfortable, sklisikre syntetiske materialer med treinnsatser som er koblet til huskerammen i rustfrie stålkjeder.

 

Hva er de stimulerende fordelene med en KOMPAN-huske?

I tillegg til å være ekstremt morsom, bidrar husker til viktige aspekter ved utviklingen av motoriske ferdigheter. For eksempel trener og forbedrer barn sin smidighet, balanse, koordinering og romlige bevissthet når de husker. Alle ferdighetene som trengs for å bedømme avstand og navigere trygt i trafikken. Den svingende bevegelsen trener arm-, bein- og kjernemuskulatur, og beintettheten når du hopper av.

 

Kan man bare huske alene?

Ulike bevegelser gir mange muligheter for sosial interaksjon blant barn. KOMPANs fugleredehuske tilbyr et romslig sted for mange barn å stå, sitte og ligge, og er inkluderende for alle. Når de husker på en CocoWave pendelhuske må barn samarbeide og forhandle, mens det åpne designet gir enkel tilgang. En huske er en god tilrettelegger for inkluderende lek og trener viktige sosiale ferdigheter.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.