Balansering & Klatring


Balansering og klatring på lekeapparater - Vakkert enkelt

De er blant de mest grunnleggende lekeplassfunksjonene, men når det gjelder utvikling er de også blant de viktigste. Å navigere over tre eller flere trinn, eller langs en tre meters vertikal stang, krever fokus. Med konsentrasjon styrkes balansen og den visuelle tolkningen. KOMPAN-balanse- og klatreområdet er en lekeplass strippet for tema og farge, det er et treningsstudio for livets ferdigheter.

Balanse kan ikke læres, men den kan utvikles - den er viktig i omtrent alle aspekter av livet. Fotballspillere blir ofte definert av sin følelse av balanse, en ung mor som bærer sitt barn automatisk motvekter for sikkerhet, en eldre person som handler og er avhengig av det for å trygt komme på og av rulletrappen. Klatring bringer inn et annet sett med ferdigheter med noen overraskende konsekvenser. Evnen til å lese har vært knyttet til behovet for å kryss-koordinere mellom hender og føtter når de klatrer. Grunnleggende utstyr som er vakkert enkelt.

Klatre ombord ved å klikk nedenfor.Når du planlegger en lekeplass, er balanseutstyr nyttige når du limer temaer sammen, og fungerer som en sammenkobling mellom de forskjellige lekeområdene.

KOMPANs frittstående utvalg er det morsomme å starte med, kompletter eller fullfør den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like store i variasjon av formål og stil som materialer. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne av sklier og husker til de vidstrakte spenningen i taubanene eller de opplevelsesskapende mulighetene for småbarnslek.

Utendørs lek er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen i 2020, er det i oppfattelsen av hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft i forhold til vår helse.

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, kontakt oss i dag.

Hvordan vet vi hva vi trenger?

Vårt salgsteam kjenner produktlinjen inn og ut. Etter å ha sett disse nettsidene, kan du kontakte dem, og derfra kan vi filtrere dine behov til den perfekte lekepakken.

Kan vi planlegge en lekeplass som er installert i faser, over noen år til og med?

Ja, mens det er flott hvis du forvandler et område til den komplette lekeplassen i en venning, noe som forenkler prosessen. Noen store lekeplasser har vokst ut fra en enkel huske og en sklie eller en frittstående apparat. Egeskov Slot, et slott i Danmark er en klassisk fortelling rundt dette. KOMPAN-lekeplassenes livslange holdbarhet gjør at de kontinuerlig legger til nye funksjoner. På Egeskov lager de ofte plass ved å plassere en favoritt på nytt og erstatte den med de nyeste KOMPAN-produktene.

Må man til enhver tid følge med på disse lekeapparatene?

Det er et spørsmål som kan gjelde for de fleste lekeapparater, faktisk for de fleste ting i livet. Hvis du tror barna er dyktige og ansvarlige nok til å sykle, bør de kunne leke. Fra potensielt skadesynspunkt er ikke balanserings- og klatreutstyret mer farlig og faktisk mindre risikabelt enn å sykle på sykkelen, spesielt hvis overflaten er noe som KOMPANs Flexotop™ - som ikke bare gir sikkerheten til lekeområdet, men farger , design og lekemuligheter.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section