Balansering & Klatring


Balansering og klatring på lekeapparater - Vakkert enkelt

De er blant de mest grunnleggende lekeplassfunksjonene, men når det gjelder utvikling er de også blant de viktigste. Å navigere over tre eller flere trinn, eller langs en tre meters vertikal stang, krever fokus. Med konsentrasjon styrkes balansen og den visuelle tolkningen. KOMPANs Balanse og klatreutstyr er en lekeplass uten tema og farge; det er et treningsstudio for livets ferdigheter.

Balanse kan ikke læres, men den kan utvikles - den er viktig i omtrent alle aspekter av livet. Fotballspillere defineres ofte av balansefølelsen; en ung mor som bærer sitt barn automatisere motvekten for sikkerhet; en eldre person på handletur er avhengig av trygt å kunne gå inn og ut av rulletrappen. Å klatre gir et annet sett med ferdigheter med noen overraskende konsekvenser. Evnen til å lese har vært knyttet til behovet for å kryss-koordinere mellom hender og føtter når de klatrer. Grunnleggende utstyr som er vakkert enkelt.

Klatre ombord ved å klikk nedenfor.


Ved planlegging av en lekeplass er balanse- og klatreutstyret viktige for å "lime" sammen temaer, og koble et aspekt til et annet som en forbindelse.

KOMPANs utvalg av frittstående apparater er den morsomme veien til å starte, utfylle eller fullføre den perfekte lekeplassen. De frittstående alternativene er like brede i variasjon av formål og stil som i materiale. De spenner fra de tradisjonelle klassikerne som sklie og huske, men sett med progressive øyne, til de ekspansive spenningene i taubanene eller de eventyrgenererende mulighetene for småbarnslek.

Å leke ute er blant de beste og mest verdifulle formene for utviklingsaktivitet. Året 2020 har tvunget oss til å kjenne på hva det vil si å være uten. Hvis det er noe positivt fra den globale nedstengningen, er det at vi har fått øynene opp for hva det vil si å komme seg ut og nyte livet og viktigheten av frisk luft med tanke på vår helse

For å finne ut mer om KOMPANs produkter eller tjenester, kontakt oss i dag.

Hvordan vet vi hva vi trenger?

Vårt salgsteam kjenner produktlinjen inn og ut. Etter å ha sett disse nettsidene kan du kontakte dem, og derfra kan vi filtrere dine behov til den perfekte lekepakken.

Kan vi planlegge en lekeplass som er installert i faser, over noen år til og med?

Ja, selv om det er flott hvis du omdanner et område til den komplette lekeplassen på en gang, noe som forenkler prosessen og kan reduserer langsiktige omkostninger. Noen store lekeplasser har vokst ut fra en enkel huske og en sklie eller en frittstående apparat. Egeskov Slott, et av Danmarks eldste slott, er en klassisk fortelling rundt dette. Den livslange holdbarheten til KOMPAN lekeplasser betyr at de kontinuerlig legger til nye funksjoner. På Egeskov får de ofte plass ved å omplassere en favoritt og erstatte den med de nyeste KOMPAN-produktene.

Må man til enhver tid følge med på disse lekeapparatene?

Det er et spørsmål som kan gjelde for de fleste lekeapparater, faktisk for de fleste ting i livet. Hvis du tror barna er dyktige og ansvarlige nok til å sykle, bør de kunne leke. Fra potensielt skadesynspunkt er ikke balanserings- og klatreutstyret mer farlig, og faktisk mindre risikabelt, enn å sykle på sykkelen, spesielt hvis overflaten er som KOMPANs Flexotop™ - som ikke bare gir sikkerheten til lekeområdet, men også farger, design og lekemuligheter.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.