Klatrepyramider til lekeplass


INVITER TIL TRE-DIMENSJONELLE OG SKYHØYE LEKEAKTIVITETER

Denne fantastiske klassikeren i Corocords produktutvalg har allerede utviklet seg til en hel familie av klatrepyramider til lekeplass. Vi blir stadig trollbundet av en høy klatrepyramide, som med sine elegante pyramideform og innvendige klatrenettstruktur består av utrolig mye moro. Forskjellige størrelser og kombinasjoner kan legges til på forespørsel, som med hus, sitteplasser og hoppeoverflater av membraner.

Sett våre andre Corocord klatrenett? Velg mellom ulike former og farger, eller kontakt oss for å lage ditt eget design ut fra dine ideer.

 

 


Berlin-arkitekten Conrad Roland oppfant og utviklet Spacenet-konseptet i 1971. I dag står det ikoniske Spacenets som uttrykksfulle ikoner over hele verden, og oppfordrer barna til å klatre til toppen for å oppleve høyden og utvikle nye ferdigheter samt være selvsikre når de når målene sine. Veldig få lekeplasser oppfordrer barna til å bevege seg rundt i alle retninger som Spacenet. Det er et eventyr inn i et tredimensjonalt univers, som åpner mange alternativer til samspill og lek, som klatring, svinging, rutsjing, hopping, spretting og balansering. Nettene har plass til mange barn, og foreldrene kan være trygge på at klatring i Corocord Spacenets er et overlegent alternativ for å utvikle fysiske ferdigheter i et lekemiljø. Fra mini-spacenet til gigantiske firemasters spacenet; alle lekeapparatene frister barna til å klatre helt til topps.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.