Spacenets™


Denne fantastiske klassikeren i Corocords produktutvalghar allerede utviklet seg til en hel produktfamilie. Vi blir stadig trollbundet av Spacenets elegante pyramideform og innvendige Spacenet-struktur som består avtrunkerte oktahedroner. De forskjellige størrelsene og kombinasjonene kan legges til på forespørsel, som med hus, sitteplasser og hoppeoverflater av membraner


Alle produkter


Berlin-arkitekten Conrad Roland oppfant og utviklet Spacenet-konseptet i 1971. I dag står det ikoniske Spacenets som uttrykksfulle ikoner over hele verden, og oppfordrer barna til å klatre til toppen for å oppleve høyden og utvikle nye ferdigheter samt være selvsikre når de når målene sine. Veldig få lekeplasser oppfordrer barna til å bevege seg rundt i alle retninger som Spacenet. Det er et eventyr inn i et tredimensjonalt univers, som åpner mange alternativer til samspill og lek, som klatring, svinging, rutsjing, hopping, spretting og balansering. Nettene har plass til mange barn, og foreldrene kan være trygge på at klatring i Corocord Spacenets er et overlegent alternativ for å utvikle fysiske ferdigheter i et lekemiljø. Fra mini-spacenet til gigantiske firemasters spacenet; alle lekeapparatene frister barna til å klatre helt til topps.


Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt