Netscapes


La fantasien løpe løpsk: Klatre med edderkoppene på edderkoppnettet eller dra på fisketur med Cutter-nettene. Det lille fiskegarnet med sin åtte meter høye mast er et blikkfang. Nettet er tilgjengelig fra alle sider, og ulike maskestørrelser og nivåer gir ulike vanskelighetsgrader og utfordringer for barn i alle aldre. Corocords fiskegarn med utsiktstønne gir enda mer lek og moro. I tillegg til utkikkspunktet høyt over bakken venter traktnett, overganger, seter og overflater på å erobres. Apparatet har enorm lekskapasitet og mange muligheter for rollespill. En sklie i rustfritt stål avrunder denne lekne pakken og tar barna ned til bakken igjen, slik at de kan starte klatreturen på nytt! Lekenettets, Climetrics og Twisted Nets tydelige geometri, hvor man aldri vet om man er øverst eller nederst, representerer noen klassiske former som passer diskret inn i alle slags landskap.

Alle produkter

Spider’s Web tilbyr loddrett klatring til alle aldre og store grupper. Tauenes hoppende karakter tilføyer en dristig følelse når det klatres. Det tredimensionelle klatrenettet er synlig på lang avstand, og har en stor tiltrækningskraft på barn i alle aldre. Tauene er konstrueret med en bløt

...
Details

Disse lekenettene krever oppmerksomhet fra klatrerne, da det vipper og dreier. Den hoppende karakteren i tauene tilføyer nysgerrighet og spenning. Det tredimensionelle klatrenettet er synlig på lang avstand, og har en stor tiltrækningskraft på barn i alle aldre. Tauene er konstrueret med en bløt overflate

...
Details

Lodrett og vannrett klatring, alene eller sammen med andre brukere, gør dette lekenettet attraktivt for enhver lekeplass. Det tredimensionelle klatrenettet er synlig på lang avstand, og har en stor tiltrækningskraft på barn i alle aldre. Tauene er konstrueret med en bløt overflate og med innbygget

...
Details

The Cutter Climbing Nets (small and large version) are part of a general design concept with ship’s bow and stern. However, they may also be used as individual play equipment. 

Details

With its eight-metre high masts, the small fishing net is an eye-catcher in any landscape. The iron fish figures on the guy ropes invite children to do some imaginary ‘fishing’.

Details

Big waves and rope ladders lead to the top of the crow’s nest. Up there, children have a magnificent view over the entire play area.

Details

Klatring er en utmerket aktivitet for å få utløp for energi og stress. Klatrestrukturer er velegnet for både skoler og offentlige lekeplasser. Apparatene tilbyr også perfekte møtesteder for barna.
Details

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section