Loops


Disse skulpturene trekker til seg alles oppmerksomhet med sine levende og skarpe farger, der de flyter gjennom landskapet, parken eller i byen. De leveres i ulike former og størrelser, som frisbee, pytonslange eller anemone, som alle ser imponerende ut og innbyr til lek. Fristet til å klatre til toppen, utforske hele den lekne strukturen eller utforske hvordan tauene og skivene beveger seg. Rutsje, klatre, balansere, krabbe, hoppe og henge. De mange utfordringene holder barna i leken i timesvis, og gjør at de vil komme tilbake gang på gang. Utvalget av lekeaktiviteter utvikler barna fysisk og stimulerer hjernen for læring generelt. Barna liker også å oppholde seg på disse lekeapparatene, hvor de utvikler de sosiale ferdighetene.

Alle produkter


Rope Loop produktserien stammer fra de mange bemerkelsesverdige prosjektene som vi har implementert som individuelle løsninger for våre kunder. Det være seg et kunstverk som kan klatres på, et Spacenet landskap blant trær eller en klatrelabyrint inne i en tidligere brannstasjon: hvert lekeområde som er utviklet og produsert ved vårt Spacenet produksjonssenter i Berlin er karakterisert ved sine høykvalitetsmaterialer og dets grundig gjennomtenkte design.


Bruk for hjelp? Kontakt KOMPAN

Vi har mer enn 45 års erfaring, og vil støtte deg gjennom hele prosjektet. KOMPAN Norge AS Tlf.: 815 00 702 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Find din lokale konsulent

Kontakt