TRIPPELKUBE

De triple kubetårnene konstrueres av tre kuber som gjør at de blir godt synlige også på en viss avstand. Fasaden er leken, fargerik og et skikkelig blikkfang.

Dette gjør at tårnene er godt egnet for alt fra urbane til helt naturlige miljøer, og spesielt når du ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet!

Det laveste nivået muliggjør lek i og utenfor kuben. Det transparente designet gjør det enkelt å kommunisere rundt hele kuben og oppfordrer til samarbeid i lek blant barn og voksne.

Når barnet når det andre nivået kan han eller hun velge to retninger. Skli ned ved hjelp av sklien eller å fortsette ferden til toppen. Det transparente designet gjør det enkelt å se hvor vennene befinner seg.

En fantastisk utsikt venter barnet når det kommer til toppen! Ta en liten pause til å slappe av og klatre rundt i EPDM-platene før turen fortsetter. For å utfordre frykten, kan barnet ta den nesten usynlige metalltråd-tunellen på utsiden av kubetårnet. Har får de en nervepirrende spenning!


Triple Cube

Black, Surface -40cm expansion bolts

COR104501-0406

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: COR10450

Produkt: Leketårn

Produtgruppe: COROCORD™ klatrenett

5+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section