QUAD-KUBE

 … en hel lekeplass i ett leketårn. Kubetårnene skiller seg fra andre lekekonstruksjoner som unike landemerker som passer like godt inn i urbane, forstads- og naturlige miljøer. De fanger folks oppmerksomhet og vekker en nysgjerrighet – de oppfordrer til å bli nærmere utforsket.

Kubetårnene har et lite fotavtrykk og krever derfor en liten sikkerhetssone. Kubetårnene er derfor ideelle når plassen er begrenset og dere ønsker å bruke penger på lek og moro fremfor sikkerhetstiltak. Den elegante trefasaden gir et eksklusivt inntrykk og passer perfekt der du ønsker å bygge et leketårn i et naturlig miljø eller et urbant miljø hvor du ønsker å bryte av med noe naturlig. Dette tårnet står med fire kuber som gjør den enda mer synlig, bedre utstyrt med flere lekelementer og gir barna enda mer spenning i utfordringen i å klatre til toppen.

Det første nivået tilbyr masse av aktiviteter på innsiden og rundt kuben. Den luftige strukturen gjør det enkelt for barn og voksne å kommunisere i og rundt kubestrukturen.  Når barnet når det andre nivået i kubetårnet, kan det velge mellom to veier å gå videre. Barnet kan ta den spennende og raske sklien ned for så å begynne på nytt før han eller hun starter på nytt.

De røde, transparente boblene på kuben gir barnet et nytt perspektiv av verden på utsiden.  På det blå nivået møter barnet tre ulike veier å fortsette. Ta en rask sklietur ned til bakkenivå eller klatr videre oppover enten gjennom wire-tunellen eller videre oppover ved hjelp av 3D-klatrenettet på innsiden.     Den transparente fasaden lyser opp hele strukturen og sikrer barnet god sikt.  En fantastisk utsikt venter barnet på det gule toppnivået. Her kan man ta en liten pustepause og klatre rundt på EPDM-diskene før ferden fortsetter. Hvis barnet tør, kan det ta den nesten usynlig wiretunellen ned til nivået under. Det gir en nervepirrende spenning.


Quad Cube

Timber Clad., Surface -40cm expansion bolts

COR104601-0499

Alle priser er eks. MVA


Produktnummer: COR10460

Produkt: Leketårn

Produtgruppe: COROCORD™ klatrenett

5+

Sertifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterte prosjekter

PLAY by KOMPAN

 

Vårt mål er tredelt: skape en WOW-reaksjon som stimulerer et ønske om å BLI og gjennom fysisk og psykisk lek, UTVIKLE - lær mer i vår video om lek.

Manufacturing by KOMPAN

Hver dag blir 30 nye lekeplasser og fitnessanlegg bygget av KOMPAN, verden over.

 

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section