Leketårn med corocord taunett til lekeplass


HVEM VIL IKKE VÆRE PÅ TOPPEN?

Leketårn i corocord taunett tilbyr den største variasjonen for å komme opp i høydene! Å være høyt over bakken er en egen attraksjon. Ulike tausystemer i leketårnet sørger imidlertid for at moroa starter allerede på bakkenivå og strekker seg opp over. På Small Kontiki vil oppstigningen bli belønnet med flott utsikt og en rask tur ned av sklien fra 2-3 meters høyde. Et leketårn til lekeplassen kan når enda høyere: Et tredimensjonalt system av flate nett og en vertikal klatretunnel gir en trygg og opplysende klatretur. Med et transparent leketårn får barna en flott utsikt fra innsiden av leketårnet og ut over lekeplassen, mens barn og voksne på bakken kan delta i leken på utsiden.


Med Jellyfish får barna både trent klatringen og balansen sin. Dens runde form stimulerer barnas fantasi og inspirerer til rollelek på mange måter, men pass på: Tentaklene ‘fanger’ barn og holder dem leke i timevis. I Treasure Island vil klatringen ingen ende ta. Men enn ting er sikkert; membrankuplen i midten er det perfekte møtepunktet for alle klatremusene, mens utkikstårnet vil gi en fantastisk utsikt innen turen går ned på bakkenivå i den 6 meter høye sklien.

De skulpturlignende kubetårnene er rene byggeklosser som er spekket med overraskelser og lekeaktiviteter. Hvert nivå byr på en ny fargerik verden av lek, og forskjellige klatreutfordringer må løses på veien til toppen. Heldigvis er det mulig med en snarvei ned: Den nesten usynlige trådtunnelen utenfor de høyest opphøyde kubene byr på en nervepirrende klatretur. En lekeplass med corocords leketårn er lik utrolig mye moro og klatreeventyr.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.