COROCORD™ klatrebue for barn


Corocord-kuplene er vakre landemerker og imponerende løsninger som er tiltrekkende og innbyr til utforskning og variert lek for mange barn. Med nett som spenner mellom store stålbuer gir de en unik kombinasjon av allsidige lekeaktiviteter på et lite fotavtrykk. De varierte fysiske, kognitive og sosiale utfordringene som gjør leken og aktiviteten tiltrekkende for 6 til 12 år gamle barn inngår i ett rammeverk i de store Corocord-kuplene. Og selv mini-versjoner vil gi lekeområdet spretten klatring og varierte balanseutfordringer tilpasset denne aldersgruppen. Corocord-kuplene er tilgjengelig i en veldig kompakt form med bare én bue, eller som store installasjoner under en kuppel av robuste stålbuer. Taunettene på innsiden, i mange tilfeller utstyrt med fargerike membraner, klatrevegger og andre elementer, gir variert og grenseløs lek og moro hele tiden.


De varierte fysiske, kognitive og sosiale utfordringene som gjør lek og aktivitet appellerer til 6-12-åringer, er alle holdt innenfor én ramme i de store Corocord kuplene. Og selv miniversjonene av en klatrebue vil gi ethvert lekeområde den sprettende klatringen og de varierte balanseutfordringene som kommer denne aldersgruppen til gode. Corocord Domes er tilgjengelige i en svært kompakt form med kun én bue, eller som ekspansive installasjoner under en kuppel av robuste stålbuer. Taunettene fås i mange forskjellige farger og med ulike aktiviteter, fargerike membraner, klatrevegger og andre elementer integrert, som til enhver tid gir variert og grenseløs lekeglede. En morsom bue for både barn og voksne.

Interessert i å vite mer om fordelene med å klatre? Kontakt oss og vi kan gi deg all informasjon du trenger for å lage det perfekte klatreområdet for dine brukere.


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.