COROCORD™ klatrenett til lekeplasser


Ser du etter noe unikt for ditt område; et spesielt landemerke som kan fortelle en historie, skape ideer og fantasi for barna eller følge opp et spesielt tema ?

Det unike designet til KOMPAN sine Corocord klatrenett tilbyr flere designalternativer og mulighet for tilpasning. Disse klatrenett for lekeplasser oppmuntrer til fysisk lek og utvikling. Corocord er nemlig klatrenett for barn som virkelig er klar for en klatreutfordring. Denne typen klatrenett kan lages i nesten alle farger, former og uttrykk: gjennomsiktig, tematisert, høyt, bredt, fargerikt, nøytralt, abstrakt eller eksplisitt. Corocord er også kjent som Spacenets, men uansett navn så kan dette lekeplassutstyret designes på mange måter for en rekke formål, som for parkour- og lekeplasser, kupler og kuler, loops og frisbees og mer. Et høyt leketårn til lekeplassen som er mer enn 9 meter er alltid moro!

Er du interessert i å skape ditt eget område med klatrelek? Kontakt oss og vi kan hjelpe med ideer og design.

 

 


Ikke bare-bare et klatrenett

Hovedingrediensen i et Corocord klatrenett eller -tårn er vårt ekstremt sterke `Hercules`-tauet, som med sitt utall av klatresammensetninger kan kobles mellom flere stolper, høye tårne med broer på tvers og ikke minst morsomme kupler og Jellyfish-bobler. Hvert tau består av sekstråede ståltråder, som er innpakket med PES-garn og kobles sammen med S-klemmer. Kombinasjonen gjør klatretauet ekstremt slitesterkt, trygge og sikre å klatre i, og ikke minst hærverksresistent. Med 10 års garanti på tau, s-klemmer, og garanterte reservedeler er det lagt opp til mange år med klatrelek. Produktene er dessuten TÜV-sertifisert!

Om området ditt er stort, smått, bratt eller omgitt av vann eller skog, kan vi alltid finne plass til et corocord-klatrenett. Med 8 forskjellige farger vil klatrenettet også være iøynefallende og skrike "kom å lek", eller gjemme seg blant tretoppene og være et opplagt sted for gjemsel med mamma og pappa nede på bakkenivået.

Legg til en stor sklie, en hoppende membran eller hengende elementer som en farget EPDM gummiskiver, optiske paneler og en hangout, og klatrenettet får enda flere funksjoner og leketimer


Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.