Lek


En lekeplass er så mye mer enn bare en måte å underholde barn på. Det er et knutepunkt for sosialisering, utvikling og vekst. Derfor, har vi i KOMPAN brukt mange år på å forske og teste våre lekeprodukter; kontinuerlig optimalisert slik at du og dine barn får de beste opplevelsene.

Gjennom vår forskning har vi satt nye globale standarder for måten å leke på, nyskapende produkter, inkludert vippedyr og den prisbelønte Supernova. Uansett hvilken lek du ønsker å inkludere, har vi en lekeapparatløsning som er spesielt utviklet for å fremme alle aspekter av barnets utvikling og støtte til vekst.

Utforsk vårt omfattende utvalg av lekeapparater under og bruk vår spesialistkompetanse for å skape den perfekte lekeplassopplevelsen for barna dine.

Let's Play!


Gratis Lekeplass-support

Kompan solidifiserte seg som verdensledende innen lekeapparater ikke bare på grunn av våre innovative produkter, men fordi vi skreddersyr våre tjenester til deg. Våre spesialister er alltid til stede for å tilby fokusert og skreddersydde råd basert på dine personlige krav. Vi vet at planlegging, kjøp og installasjon av en ny lekeplass er en utfordrende prosess, og derfor følger vi deg gratis, steg for steg gjennom hele prosessen hos oss.

Det første steget

Hvis du henvender deg til oss, er KOMPAN's ekspertgruppe interessert i å gi deg en gratis konsultasjon for å avklare dine behov. Herfra vil vi gjerne utarbeide enkelte designkonsepter og hjelpe deg i den første planleggingsfasen.

Prosjektledelse og Progresjon

Etter den første planleggingen overfører vi vår gratis støtte til prosjektets detaljer. Vi hjelper deg gjerne med å fullføre lekeplassdesignet ditt, og tilbyr full pris og visualisering som vil hjelpe deg når du presenterer prosjektet for andre. På samme måte kan vi hjelpe deg med å produsere den ferdige site-spesifikasjonen for å avklare og fullføre eventuelle gjenværende variabler og kickstarting av prosjektet ditt. Under installasjonen og praktiske faser av lekeplassens implementering, vil vi gi deg en utpekt Kompan Contract Manager, som vil møte deg og hjelpe deg med å styre prosjektet igjennom gjennomføringen.

Støtte etter prosjektet

Etter at det harde arbeidet har blitt gjort og lekeplassen din er installert, fortsetter vi vår gratis support videre fra å tilby en åpningsarrangementspakke for å organisere garantien og gi deg elektroniske verktøy for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din nye lekeplass.

Kompan tror på fordelene med en god lekeplass fylt med eksepsjonelt utstyr, og derfor vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å lykkes; fra planlegging, til finansiering, til installasjon og utover.

Skreddersydd lekeplassutstyr

Som en del av vårt oppdrag å yte den beste servicen til våre kunder, tilbyr vi også en skreddersydd lekeplassutstyrstjeneste som kan skreddersys til dine omgivelser og behov. Vi forstår viktigheten av å ha en lekeplass som passer for din spesielle situasjon, og derfor skapte vi Kompan Design Studio.

KOMPAN Design Studio er en avdeling med spesialister, fylt av svært erfarne designere, arkitekter og ingeniører som har til hensikt å skape unikt og personlig lekeapparat som er skreddersydd for deg. Noen av eksperterne i KOMPAN Design Studio har over 25 års erfaring med å jobbe på lekeplasser, noe som gjør dem i stand til å ta visjonen din og gjøre den til en trygg, morsom og effektiv virkelighet.

Uansett størrelsen eller spesifikasjonene til prosjektet ditt, kan vårt team hjelpe.

Forsknings-støttede produkter

Kompan lager ikke bare morsomt utstyr som barn nyter; Det er vårt oppdrag å sikre at hver av våre produkter bistår på alle områder av barnas utvikling, fra sosiale ferdigheter til fysisk utholdenhet. For dette formål har vi tilbrakt de siste 45 årene for å undersøke og analysere effektiviteten av våre produkter, og kontinuerlig forbedre våre suksesser.

Denne kunnskapen har kuliminert i grunnleggelsen av Kompan Play Institute, et spesialistforskningsenter som samler data om våre produkter og om hvordan barn vokser gjennom lek. Ekstremt lekeapparat har muligheten til å hjelpe et barn i alle deler av utviklingsprosessen og skyver sine fysiske grenser samtidig som det oppmuntrer til leting, oppdagelse, læring og sosial samhandling. Alle våre produkter, fra vårt standardutvalg til våre skreddersydde tilbud, er designet med Kompan Play Institutes forskning i tankene, og sikrer vitenskapelig støttet kvalitet.

Sammen med å forbedre våre egne produkter, er Kompan Play Institute en verdensleder innen barnutvikling gjennom spill, og vi bruker denne kunnskapen til å presse lekeapparatindustrien til å innovere og vokse. Det er vårt mål å bruke vår kunnskap til å hjelpe barn, familier og samfunn til å samhandle, vokse og utvikle seg sammen.

Vårt utvalg av utstyr er designet for å imøtekomme alle dine behov; hjelpe deg med å skape en lekeplass som virkelig vil blåse folk bort. Enten du er et lokalsamfunn med sikte på å utstyre et av lokalsamfunnene dine, eller en skole som søker aldersmessig lekeplassutstyr, har vi noe som kan hjelpe.

Ved å klikke på det relative utstyrsområdet over, kan du finne ut mer om produktene vi har tilgjengelig. Men hvis du fortsatt er litt usikker, ikke nøl med å komme i kontakt eller oppdage mer gjennom våre caser.