Lekeapparater


Lekeapparater til lekeplass fra KOMPAN

Lek - et ord som er synonymt med å sette tankene fri, å bruke fantasien og kreativiteten sin. Med lekeapparater til lekeplass betyr det en rekke psykologiske og fysiske fordeler og utfordringer, som alle hjelper barn i utviklingen deres.

Denne kategorien inneholder de velkjente lekeapparater fra KOMPAN, som husker og klassiske sklier. Her er det også lekeplass apparater som støtter fantasifull lek, som de kjære lekehusene og sand- og vannstasjoner. Som verdensledende lekeplass leverandør har vi noe for alle, uansett alder og evner. Søker du lekeplassutstyr til spesialskoler har vi et stort utvalg av inkluderende lekeapparater. 

Kontakt oss i dag og vi kan hjelpe deg med å sette sammen en lekeplass med lekeapparater som er laget for å stå ute! Ønsker du mer naturlek og naturlige omgivelser? Hva er en naturlekeplass og hvordan kan KOMPAN sammensette den rette naturlekeplass? Les mye mer i lenken.


Kvalitet som varer

En lekeplass er ikke bare et klatrestativ, en sklie eller en huske, som barna skal kunne bruke de neste par årene. Det skal være en samlingspunkt, hvor områdets barn kan samles, utvikle nære vennskaper og som legger til rette for barnets fysiske, kognitive, kreative og emosjonelle utviklingen. Det skal også være et sted hvor barna kan ta med sine barn når de blir voksne, for å se og oppleve hvordan barnet deres få samme mestringsfølelse som de selv fikk på lekeplassen 20-30 år  tidligere.

En lekeplass er en investering som skal vare i flere tiår. Det er derfor KOMPAN bare bruker de beste materialene hva enten det er galvanisert stål, corocord-tau og robiniatre, eller våre nyeste resirkulerte materialer i Green Line-serien, som består av matemballasje fra forbrukerne, brukt tekstil og utslite plastposer og fiskegarn.

På alle våre materialer hva enten det er nye råvarer eller resirkulerte, så har vi bransjeledense garantier slik du som kunde kan være sikker på at få en lekeplass som holder gjennom flere tusen timer, dager og år med lek fra mange barn.

 

En lekeplass er unik

Når man ønsker å lage en ny lekeplass, eller forny den nåværende, er det viktig å huske at en lekeplass ikke bare en en lekeplass. Den skal passe til omgivelsene (skog og natur, bymiljø, kystlinje eller fjell), og så ikke minst brukeren av lekeplassen. De minste barna trenger andre inntrykk og utfordringer enn barna som nærmer seg skolealderen. Og tweens og tenåringer er mer interessert i morsomme møteplasser enn en vanlig, tradisjonell lekeplass. Hvis det er for en skole eller i et område med barn med særlige behov, må man også tenke inkluderende lek og hvordan man tilrettelegger området for bruk av rullestol. 

Med KOMPAN Play Institute har vi utviklet våre lekeplasser basert på brukererfaringer. Barna er de beste til å vise og fortelle hvordan en lekeplass skal være. Jo lengere tid barna bruker  på lekeplassen og jo flere kreative leker de skaper med apparatene og omgivelsene sine, jo mer interessant er det for dem å komme tilbake igjen, og igjen..

Lurer du på hvordan du skal utforme lekeplassen din? Finn inspirasjon blant våre mange inspirerende løsningsforslag eller finn en lekeplass i nærheten av deg for å prøve lekeapparatene før du bestemmer deg.