La oss gjøre visjoner til virkelighet

Arkitekter er viktige interessenter til KOMPAN og til våre kunder. Sammen med arkitekter skaper vi rom der folk i alle aldre og med forskjellige evner kan trives ved å leke eller trene. Hver planlegginsprosess inkluderer vurdering av de funksjonelle og estetiske formålene med prosjektet, samt de spesielle egenskapene til det oppgitte området og omgivelsene. Vårt mål er å sikre at de nøyaktige kravene til arkitekturen og brukerne av det fremtidige rommet er oppfylt.

For å skape den mest optimale løsningen i tråd med de de kreative og funksjonelle kravene, tilbyr KOMPAN støtte i form av vår team av eksperter innen lek og bevegelse, fra lekekonsulenter, designere, ingeniører, teknikere til landskapsarkitekter. På denne måten kan vi i samarbeide skape ditt specifikke prosjektet. Vi tilbyr et bredt spekter av designløsninger til forskjellige landskaper og bymiljøer, som kombinere en rekke designs og materialer av høy kvalitet og med den ettertraktede brukeropplevelse. Vi har bransjens mest omfattende portefølje av ferdige lek og aktivitetsredskaper. Om nødvendigt kan redskapene bli skreddersydd eller du kan få hele området ditt designet fra bunden i samarbeide med vår KOMPAN Design Studio. 

Når du søker etter inspirasjon og de rette produktene, kan du med fordel bla gjennom KOMPANs nettside for å finne og laste ned alle nødvendige filer og teknisk dokumentasjon, slik at du kan lage din unike løsning for lek og aktiviteter. Her på denne siden finner du et utvalg av leke- og aktivitetsområder fra hele verden som har blitt skapt av arkitekter. Bli inspirert her og lær mer om hvordan du planlegger løsningen din sammen med våre dyktige konsulenter og frigjør potensialet for dine arkitektoniske visjoner.

KOMPAN Design Studio

Vi gjør lekeplassvisjonen til en virkelighet


Kompan design studio

Skreddersydde løsninger

KOMPAN Design Studio er en spesiell enhet i KOMPAN-konsernet som fokuserer på å skape helt nye, innovative lekestrukturer og løsninger som er skreddersydd for å møte de spesifikke kravene til våre kunder. Denne spesielle avdelingen, som består av designere, ingeniører, landskapsarkitekter og andre spesialister med lang erfaring i leke-industrien, er forpliktet til å legge kreativitet og lekeverdi til skressersydde løsninger.

KOMPAN Design Studio benytter hele KOMPAN-nettverket av spesialister og samarbeider tett med KOMPAN Play og Sport & Fitness-instituttene, våre forskningsenheter for lrk og aktivitet. Din løsning vil med andre ord være estetisk og funksjonelt, nøyaktig slik du tenkte det, og et prosjekt som din klient og ikke minst de fremtidige brukerne av område kan være stolte av. Å utvikle den riktige løsningen for å møte de spesifikke kravene fra våre kunder, jobber KOMPAN Design Studio også tett med eksterne partnere, som arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og andre spesialister.

Ved å skape disse unike løsningene benytter teamet hele KOMPAN-nettverket og ser etter det beste materialvalget for å skape unike produkter som fungerer bra med terrenget og andre forhold som er spesifikke for kundens nettsted. Med KOMPAN Design Studio kommuniserer du med en enkelt partner fra idé til ferdigstillelse, og dette gjør at vi kan garantere et sammenhengende og helhetlig konsept.

LAST NED VÅRE 2D OG 3D TEGNINGER

I nedlastingsseksjonen på hvert produkt kan du laste ned både 2D og 3D-tegninger til bruk i ditt neste prosjekt.

Trenger du noe mer?

Kontakt oss og få informasjonen du trenger.

Materialer.png

Ressurser

Vi gir deg alle de ressursene du trenger i prosjektet ditt

raadgivning.png

Sparring

Vi hjelper og veileder deg til prosjektet ditt er en realitet.

ide.png

Fra idè til virkelighet

Vi lager unike prosjekter basert på dine idèer.

viden.png

Delt kunnskap

Vi deler gjerne flere tiår med erfaring med deg.

Ønsker du å lage en unik lekeplass eller et fitnessområde?

La oss hjelpe deg!