La visjoner bli virkelighet

Arkitekter er viktige interessenter til KOMPAN og til våre kunder. Sammen med arkitekter skaper vi rom der folk i alle aldre og med forskjellige evner kan trives ved å leke eller trene. Hver planlegginsprosess inkluderer vurdering av de funksjonelle og estetiske formålene med prosjektet, samt de spesielle egenskapene til det oppgitte området og omgivelsene. Vårt mål er å sikre at de nøyaktige kravene til arkitekturen og brukerne av det fremtidige rommet er oppfylt.

To help creative the optimal solution to the creative and functional demands, KOMPAN offers the back up of our team of experts in play and movement, from play consultants, designers, engineers, technicians, to landscape architects. In this way, working with KOMPAN is scaled to fit your specific project scenario. KOMPAN offers a wide range of design solutions for diverse landscapes and cityscapes, combining a variety of design expressions and high quality materials with the sought-after user experience. We have the industry's most comprehensive portfolio of ready-made play and activity pieces to choose from. If needed, the piece can be modified, or you can decide to have your space designed from scratch to become a unique landmark through our special task force, KOMPAN Design Studio.

For å hjelpe å lage den optimale løsningen til de kreative og funksjonelle kravene, tilbyr KOMPAN back-up fra vårt team av eksperter i lek og aktivitet, fra lekekonsulenter, designere, ingeniører og  teknikere til landskapsarkitekter. På denne måten blir arbeidet med KOMPAN skalert for å passe ditt spesifikke prosjektscenario. KOMPAN tilbyr et bredt spekter av designløsninger for ulike landskap og bybilder, kombinere en rekke designuttrykk og materialer av høy kvalitet med den ettertraktede brukeropplevelsen. Vi har bransjens mest omfattende portefølje av ferdige leke- og aktivitetsprodukter å velge mellom. Om nødvendig kan produktet endres, eller du kan bestemme deg for å få ditt område designet fra bunnen av til å bli et unikt landemerke gjennom vår spesielle arbeidsgruppe, KOMPAN Design Studio.

Når du søker etter inspirasjon og de rette produktene, kan du bla gjennom KOMPANs nettsted for å finne og laste ned alle nødvendige filer og teknisk dokumentasjon, slik at du kan lage din unike løsning for lek- og aktiviteter. Følgende utvalg av saker fra hele verden presenterer noen av de fremragende løsningene våre kunder og deres kunder har skapt sammen med KOMPAN. Bli inspirert her og lær mer om hvordan du planlegger løsningen sammen med våre dyktige konsulenter og frigjør potensialet for dine arkitektoniske visjoner.

KOMPAN Design Studio

Vi gjør lekeplassvisjonen til en virkelighet


Kompan design studio

Skreddersydde løsninger

KOMPAN Design Studio er en spesiell enhet i KOMPAN-konsernet som fokuserer på å skape helt nye, innovative lekestrukturer og løsninger som er skreddersydd for å møte de spesifikke kravene til våre kunder. Denne spesielle avdelingen, som består av designere, ingeniører, landskapsarkitekter og andre spesialister med lang erfaring i leke-industrien, er forpliktet til å legge kreativitet og lekeverdi til skressersydde løsninger.

KOMPAN Design Studio benytter hele KOMPAN-nettverket av spesialister og samarbeider tett med KOMPAN Play og Sport & Fitness-instituttene, våre forskningsenheter for lrk og aktivitet. Din løsning vil med andre ord være estetisk og funksjonelt, nøyaktig slik du tenkte det, og et prosjekt som din klient og ikke minst de fremtidige brukerne av område kan være stolte av. Å utvikle den riktige løsningen for å møte de spesifikke kravene fra våre kunder, jobber KOMPAN Design Studio også tett med eksterne partnere, som arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og andre spesialister.

Ved å skape disse unike løsningene benytter teamet hele KOMPAN-nettverket og ser etter det beste materialvalget for å skape unike produkter som fungerer bra med terrenget og andre forhold som er spesifikke for kundens nettsted. Med KOMPAN Design Studio kommuniserer du med en enkelt partner fra idé til ferdigstillelse, og dette gjør at vi kan garantere et sammenhengende og helhetlig konsept.

LAST NED VÅRE 2D OG 3D TEGNINGER

I nedlastingsseksjonen på hvert produkt, kan du laste ned både 2D og 3D-tegninger til å bruke i ditt neste prosjekt.

Trenger du noe mer?

Kontakt oss og få informasjonen du trenger.

Materialer.png

Assets

We provide you all the assets you need for your project.

raadgivning.png

Consultancy

We support and guide you until your project is a reality.

ide.png

Fra idè til virkelighet

Vi lager unike prosjekter basert på dine idèer.

viden.png

Delt kunnskap

Vi deler gjerne flere tiår med erfaring med deg.

Ønsker du å lage en unik lekeplass eller et fitnessområde?

La oss hjelpe deg!

1 Left section
2 Right section