Vårt løfte

Å leke ligger i menneskets natur. Når vi er barn, leker vi for å ha det gøy, for å lære, for å sosialisere og for å være fysisk aktive. Det endrer seg egentlig ikke når vi blir eldre. Lek er nøkkelen til et langt og lykkelig liv.

Ved hjelp av oppfinnelsene våre har vi satt nye globale standarder for hvordan mennesker kan leke. Målet vårt er å skape verdens beste løsninger for lekeplasser, sport og trening.

Dette gjør vi fordi vi vil skape en sunnere og lykkeligere verden ved å inspirere mennesker til å leke mer.

Vi gjør det på KOMPANs måte hvor produktutviklingen er basert på grundig forskning, omfattende brukerinvolvering og nært samarbeid med eksperter gjennom KOMPAN Play Institute. Deretter skreddersyr vi de riktige produktene etter hver enkelt brukers og kundes krav. På denne måten skaper vi produkter som motiverer mennesker i alle aldre og uansett form til å leke mer, være mer fysisk aktive og til å lære og sosialisere seg mer – samtidig som de har det gøy.

Vi går aldri på kompromiss med sikkerheten, og vi bruker alltid de beste materialene. Det fører til at vi leverer ekstremt slitesterke løsninger som tåler både vind, vær og tidens tann. Vi har også som mål å bruke vakker design – både med tanke på våre egne produkter, men også på hvordan de passer i sine arkitektoniske og naturlige omgivelser.

Digital teknologi endrer måten vi lever på i dag. Dette inkluderer hvorfor, hvordan og hvor vi leker og er fysisk aktive som enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn. Vi tar ansvar, slik vi alltid har gjort, for å lede bransjen og gjenoppfinne leken til det beste for alle.

 

La oss leke!