KOMPAN Design Studio

KOMPAN Design Studio er en spesiell innovativ enhet, som gjør dine lekeplassvisjoner til virkelighet. Vi tror på å tenke annerledes og ved å utfordre status quo, etterstreber vi å nå vårt kjernemål; å gjøre lekeplassen til en fantastisk arkitektonisk opplevelse.

Gjennom mange år har vi fått forespørsler om spesielle og tilpassede løsninger. Med KOMPANs mangeårige erfaring med å spille lekeplasser, har vi opprettet en ny innovativ enhet som utelukkende forvalter disse skreddersydde prosjektene - KOMPAN Design Studio.

KOMPAN Design Studio er en spesiell enhet i KOMPAN-gruppen med utrolig erfarne designere, arkitekter og ingeniører; noen med mer enn 25 års erfaring i lekeindustrien. Enheten er basert i Berlin.

Vår viktigste form er å skape en skreddersydd og unik lekeplass hver gang, og dermed sikre at kundenes visjoner blir realisert.

zap-1632---prio-billede.jpg

Vi gjør visjonene dine mulig

På KOMPAN Design Studio handler vi med alle typer prosjekter. Ingenting er for lite eller for stort. Basert på en ny innovativ tenkemåte og utfordrende status quo, streber vi oss for å oppnå vårt kjerneproblem, som er å skape lekeplassen som en fantastisk arkitektonisk opplevelse.

 

DE_Berlin-Plane-Phoenix_2.renderingjpg.jpg 1494942511_de-berlin-2015-27196-phoenix-plane-27196-4368.jpg

Når du har lyst til å skape en tilpasset løsning, er KOMPAN Design Studio den rette partner for deg. Vi kombinerer bare de beste og mest passende produktene for løsningen, og med den nyeste teknologien og de beste materialene sikrer vi at dine behov og ønsker blir oppfylt. Derfor er den unike ikke nødvendigvis i det enkelte produkt, men i riktig sammensetning av forskjellige produkter og materialer - og det er det som skaper en lekfull lekeplass.

Ved å skape en "playmazing" lekeplass bruker vi den omfattende kunnskapen vi har om barn og spill, og sikrer dermed et høyt nivå av spillverdi. Denne kunnskapen er samlet gjennom KOMPAN Play Institute, som er KOMPANs interne kunnskapssenter.

Gjennom utviklingsprosessen sikrer vi at du får den nødvendige støtten til å realisere ditt unike prosjekt.

  • Første møte / brainstorm og utveksling av ideer, første linje tegninger er laget, fullbrevet er ferdig, etc.
  • Presentasjon av det unike prosjektet og kostnadsoverslagene
  • Komplett pakke med dokumentasjon, inkludert sikkerhet
  • Støtte gjennom hele prosessen
  • Fullført prosjekt - klar til å spille!

KOMPAN Design Studio opererer både globalt og lokalt, og kan støtte deg i alle ønsker du måtte ha.

Unike ideer krever unike løsninger!

KOMPAN Design Studio er en særlig innovativ enhet, som gjør dine lekeplassvisjoner til virkelighet. Vi tror på å tenke annerledes og ved å utfordre status quo, strever vi etter å nå vårt kjernemål; å gjøre lekeplassen til en fantastisk arkitektonisk opplevelse.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

Med KOMPAN har du partner med over 45 års omfattende kunnskap i å skape lekeplasser rundt om i verden, så du kan være sikker på at vi snakker språket ditt. KOMPAN opprettholder en sterk global og lokal tilstedeværelse, og er klar til å støtte deg i hvert skriftsted underveis gjennom prosessen.

brrainstorm.jpg