Kataloger

Vil du ha inspirasjon til et prosjekt? Ønsker du å lære mer om KOMPAN?

KOMPAN 2020

Produktene i vårt markedsledende sortiment i alle aldre, dekker alle mulige kategorier og inneholder alle aspekter av et barns fysisk og psykisk utvikling. 


COROCORD 2020

Corocord er KOMPAN sitt eget merke innen klatrenett. I denne katalogen kan du se nyheter og gamle klassikere av denne absolutte favoritten!


Robinia lekeskulpturer

Unike, skreddersydde lekeskulpturer


KOMPAN Sport & Fitness

Basert på markedsinnsikt har KOMPAN identifisert de fem mest populære treningsaktivietene. Sammen med identifiseringen av de forventede brukergruppene, er dette utgangspunktet for å lage de beste treningsløsningene for utendørs bruk.


KOMPAN Robinia

Fra utskårne trær til moro på lekeplassen!

Naturens organiske former og robin treets unike buede form er inspirasjonen til vår nye Organic Robinia-design.


KOMPAN Mini - Småbarn og førskole

Det er barns lek til Småbarn og førskole. Ideen om MOMENTS Mini ble unnfanget som en reaksjon på behovet for lekeutstyr som stimulerer ikke bare barns fysiske utvikling, men også deres sosiale, kognitive og kreative utvikling.


KOMPAN Parksortiment

Trykk deg inn på denne katalogen for å få en rask og enkel oversikt over våre parkprodukter.


Quick Supply katalog 2020

Rask levering kan både være viktig og helt nødvendig for ett prosjekt. Her har du alle produktene til KOMPAN som kan sendes fra produksjon på 10 dager eller mindre.


Lek for Alle- Inkluderende lekeplasser

Inkluderende lek har i flere 10 år vært fokusområde for oss i KOMPAN. Vi ønsker derfor å dele av vår kunnskap slik at du kan lese om våre funn.


GIANTS

Imponer barna med svimlende høye lekestrukturer, spennende temaer og en haug av lekefunksjoner som sikrer time på time med utfordrende glede!


1 Full width
2 Max width