Innovative produkter - nøkkelen til mer lek

Ny forskning fra KOMPAN Play Institute viser at innovative produkter er nøkkelen til mer lek

Ny forskning fra KOMPAN Play Institute viser at innovative produkter er nøkkelen til mer lek

Lekeplasser er blitt identifisert som stedet i parker der barn bruker mest energi. KOMPAN Play Institute ønsket å forske på barn og foreldres evne til å bli på en lekeplass ved Flag Pole Hill i Dallas, USA. Forskningen inkluderte intervjuer med 177 voksne og 50 barn.

"Den utendørs lekeplassen er flott for mitt barnas helse og er viktig på grunn av evnen til å komme seg ut og få frisk luft!" uttalte en forelder. Forskningen gjort av KOMPAN Play Institute viser at 98% av foreldrene synes lekeplasser var viktige og hovedårsakene er den positive effekten på barnas helse og den friske luften. Den nye lekeplassen på Flag Pole Hill, som forbauser både barn og foreldre, økte bruken av parken med 77%.

73% av foreldrene oppga at de viktigste grunnene til å besøke denne lekeplassen var de unike produktene. Foreldre indikerer derved at for en lekeplass å være attraktiv er det viktig å ha unike lekeapparater for forskjellige aldersgrupper. Et bredt utvalg av lekeapparater sikrer at lekeområdet er morsomt og attraktivt for alle aldre og alle evner.

Klikk på lenken under for å lære mer om forskningen og les KOMPAN Play Institut's fem anbefalinger for å utforme attraktive lekeplasser som i gjennomsnitt holder barn aktive i mer enn 60 minutter.

Scrooll ned for å dykke ned i vår infografikk

Du kan også laste ned infografikken ved å klikke her.

KPI_US_Texas_Retention study_infographic.png