Ekte fitness - utendørs

Hvordan sikre treningsstudioet ditt, og gjøre det fremtidsrettet

Det kommersielle treningsmarkedet presses for øyeblikket til sin ytterste grense, mot en ny, begrenset virkelighet. Å holde medlemmene motivert og engasjert til å returnere når begrensningene er fjernet er nøkkelen, men hvordan?

Den nye virkeligheten krever innovasjon og en ny tilnærming til innetrening. Etablering av et utendørs treningsområde med utstyr med samme god kvalitet som du har innendørs, vil gjøre det mulig for deg å utvide treningsopplevelsen din og tilby medlemmene en attraktiv utendørs trening som følger den moderne trenden med å søke friluftsliv for å trene..

Et av Europas største treningssentre, Freilassing Sportpark, har opprettet et utendørs treningssted som et supplement til treningen inne, og medlemmene elsker det. Dette ute-anlegget har blitt en enorm konkurransefaktor for Sportpark som hjelper til med å beholde medlemmene og holder dem motiverte.

Kan jeg tilby deg min hjelp?

Jeg ønsker å tilby deg min hjelp om hvordan du kan sikre treningsstudioets overlevelse og vekst overfor den nye, begrensede virkeligheten som treningsstudioeier.

Mitt råd er tuftet på kunnskap som gym-eier, personlig trener, fysioterapeut og å være pioneren innen utendørs fitness. Alt i alt har jeg mer enn 20 års erfaring i fitnessbransjen.

Send meg en e-post og ta deg tid til en gratis en-til-en 30 minutter økt for å diskutere virksomheten din og utfordringene du står overfor. Jeg vil gi deg mitt råd og et nytt perspektiv på hvordan du kan komme deg videre. Helt uforpliktende. 

 

Kan jeg tilby deg min hjelp?
Jeg ønsker å tilby deg min hjelp om hvordan du kan sikre treningsstudi

Lag et komplett fitnessområde

Cardio

Commercial_horisontal1.jpg

Justerbart cardio-utstyr som er like bra som det som står inne, men bygget for å være ute.

Cross Training

Commercial_horisontal3.jpg

Funksjonelt og skalerbart Cross Training-utstyr for bruk uten tilsyn.

Street Workout

Commercial_horisontal2.jpg

Stenger og benker for å skape plass for den raskest voksende sporten i Fitness.

Bootcamp

Horisontal_bootcamp_web.jpg

Skaper en funksjonell treningsplass for deg med vekter, tau og treningsstrikk utendørs.

Ekte fitness designet for utearealet
I markedet for utendørs trening bogner det dessverre med ineff

Ekte fitness designet for utearealet

I markedet for utendørs trening bogner det dessverre med ineffektiv fitness - utstyr med utseendet til fitnessutstyr, men tilbyr ingen trening i det hele tatt. KOMPAN leverer bare ekte treningsutstyr som tilbyr en like intens trening som hva du kan forvente av ditt lokale treningssenter.

Hvordan vet vi dette?

Fordi vi forsker og brukertester alt utstyr vi produserer for å sikre at de lever opp til de høyeste standardene. F.eks KOMPAN Cardio-utstyr er justerbart i motstand med et intelligent system for å tilpasse treningen til brukeren. Brukerens hjertefrekvens holdes på minimum 65% av den maksimale hjertefrekvensen gjennom hele treningen.

Utforsk i videoen nedenfor hvordan KOMPAN Fitness Institute forsker og tester alle innovasjoner i samarbeid med Institute of Health ved University of South Denmark.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.