Ekte styrketrening - utendørs

Hvordan sikre treningsstudioet ditt, og gjøre det fremtidsrettet

Det kommersielle treningsmarkedet presses for øyeblikket til sin ytterste grense, mot en ny, begrenset virkelighet. Å holde medlemmene motivert og engasjert til å returnere når begrensningene er fjernet er nøkkelen, men hvordan?

Den nye virkeligheten krever innovasjon og en ny tilnærming til innetrening. Etablering av et utendørs treningsområde med utstyr med samme god kvalitet som du har innendørs, vil gjøre det mulig for deg å utvide treningsopplevelsen din og tilby medlemmene en attraktiv utendørs trening som følger den moderne trenden med å søke friluftsliv for å trene..

Et av Europas største treningssentre, Freilassing Sportpark, har opprettet et utendørs treningssted som et supplement til treningen inne, og medlemmene elsker det. Dette ute-anlegget har blitt en enorm konkurransefaktor for Sportpark som hjelper til med å beholde medlemmene og holder dem motiverte.

KOMPAN – Vi er med deg hele veien

Jeg ønsker og tilby deg min hjelp med å sikre deg og ditt treningssenter medlemsvekst i usikre tider.

KOMPAN har over tid utviklet et markedsledende sortiment til utendøres trening. Jeg har de siste seks årene vært med på å utvikle attraktive treningsparker og nærmiljøanlegg for private- og kommunale kunder for Kompan. La meg hjelpe deg med å skape et attraktivt treningsmiljø utendørs til ditt gym. Kompan utvikler og produserer egne treningsprodukter, har egen salgs- og ettermarkedsavdeling og er en sikker samarbeidspartner med gode garanti- og service ordninger. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra tegnebrettet til ferdig finansiert løsning. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – Sammen finner vi den optimale løsningen for utendørs trening til ditt treningssenter

 

Hvordan forberede treningssenteret på fremtiden

Lag et komplett fitnessområde

Kardio

Commercial_horisontal1.jpg

Justerbart kardio-utstyr som er like bra som det som står inne, men bygget for å være ute.

Cross Training

Commercial_horisontal3.jpg

Funksjonelt og skalerbart Cross Training-utstyr for bruk uten tilsyn.

Street Workout

Commercial_horisontal2.jpg

Stenger og benker for å skape plass for den raskest voksende sporten i Fitness.

Bootcamp

Horisontal_bootcamp_web.jpg

Skaper en funksjonell treningsplass for deg med vekter, tau og treningsstrikk utendørs.

Hvordan forberede treningssenteret på fremtiden

Ekte trening designet for utendørs bruk

I markedet for utendørs trening bogner det dessverre med ineffektiv treningsutstyr - utstyr som likner på innendørs treningsutstyr, men som ikke har noen effekti det hele tatt. KOMPAN leverer bare ekte treningsutstyr som tilbyr en like intens trening som hva du kan forvente av ditt lokale treningssenter.

Hvordan vet vi dette?

Fordi vi forsker og brukertester alt vårt utstyr for å sikre at de lever opp til de høyeste standardene. F.eks KOMPAN Kardio-utstyr er justerbart i motstand med et intelligent system for å tilpasse treningen til brukeren. Brukerens hjertefrekvens holdes på minimum 65% av den maksimale hjertefrekvensen gjennom hele treningen.

Se i videoen nedenfor hvordan KOMPAN Fitness Institute forsker og tester alle innovative produkter i samarbeid med Institute of Health ved Universitetet i Syddanmark.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.