Sunn aldring med Stay Fit

Med mobilitets- og rehabiliteringstrening

Etter hvert som livet skrider frem, blir fysisk mobilitet mer og mer viktig for oss alle. For å unngå å bli hindret av egen fysikk må vi holde kroppen i bevegelse og sinnet friskt.

KOMPAN Hold deg i form er utviklet for å fremme aktiv og sunn aldring og muliggjøre rehabilitering etter skade utendørs i det offentlige rom.

 

TestingAbilities.png

TESTER EVNER

Denne stasjonen er rettet mot gjennomføring av testene «sitt og reis deg» og «opp og gå». Skinnen i midten og det runde håndtaket ved vendepunktet gir ekstra sikkerhet og støtte ved behov.

PreventFalling.png

FORHINDRE FALL

Underlagsutfordringen er utformet for å hindre eldre fra å falle, ved å gi dem en trygg mulighet til å praktisere gange på underlag og hindringer som finnes i hverdagen.

GoodBalance.png

GOD BALANSE OG STERKE ANKLER

De fire wobblene i balansestasjonen har ulike vanskelighetsgrader. Plasseringen av de fire stasjonene rundt ringen innbyr til sosial samhandling.

HOLD DEG I FORM

KOMPAN Hold deg i form-porteføljen tilbyr en rekke treningsstasjoner, som hver og en gir trening av grunnleggende ferdigheter. Hver stasjon er inspirert av aktiviteter og hindringer du møter i hverdagen. Forbedring på grunnleggende ferdigheter i livet er viktig gjennom alle stadier i livet, noe som gjør KOMPAN Hold deg i form relevant for alle brukergrupper.

 

Komme seg trygt på bussen

Det reaktive balansebrettet trener respons og balanse på ustabile underlag. I hverdagen kan det være å komme seg på en buss eller gå på glatt underlag.

 

Opp og ned trappen 

Trapper kan være vanskelig for eldre mennesker. Trening i å gå trygt i trapper er av avgjørende betydning. Trappløsningen kommer i forskjellige vanskelighetsgrader. Hellingen varierer, på samme måte som støtten man får fra håndtaket.

Laget for utendørs bruk

KOMPAN Hold deg i form-serien er bygget på KOMPANs grundig testede kjerneplattform. 

  • Stolper er forhåndsgalvanisert og pulverlakkert. 
  • Håndtakene er varmgalvanisert med 2 mm veggtykkelse for å gjøre dem ekstremt sterke og motstandsdyktige mot hærverk og rust. 
  • Serien er TÜV-sertifisert.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section