Givskud Zoo

På jakt etter nye måter å stimulere sine besøkende bestemte Givskud Zoo i Danmark seg for å opprette en ny utendørs lekeplass. De søkte etter en løsning som var i samsvar med det naturlige uttrykket i dyrehagen og dyrelivet som beveger seg fritt rundt i parken. I dette tilfellet var produktene i ORGANIC ROBINIA en perfekt match. Denne flotte lekeplassen i Givskud Zoo er et imponerende syn som tiltrekker seg det besøkende familiene og gjør turen til parken komplett med lek og aktiviteter.

ORGANIC ROBINIA er påvirket at formene i naturen og er laget for å inspirere lek og aktvitet. Det er laget av miljøvennlig tre og er bygget for å vare I mange år. Dette stedet tilbyr en rekke opplevelser som kan trigge barns interesse for naturen, samtidig som de voksne kan både slappe av og holde øye med barna. Det oppmuntrer barna til å utforske deres forståelse av naturen samtidig som de sosialiseres med andre i et naturlig miljø utendørs. Med denne unike lekeplassen gir vi rom for god og utfordrende lek for de besøkende familiene i Givskud Zoo.

 

Organic robinia landsby bringer naturen inn i dyrehagen

På jakt etter nye måter å stimulere sine besøkende bestemte Givskud Zoo i Danmark seg for å opprette en ny utendørs lekeplass. De søkte etter en løsning som var i samsvar med det naturlige uttrykket i dyrehagen og dyrelivet som beveger seg fritt rundt i parken.

“Denne måten å lage lekeplass på støtter spark, sosial atferd og integrering – både i skoler og institusjoner, men også i boligområder og offentlige lekeplasser.»

Lekeplasskonsulent

Givskud Zoo

Jutland, Givskud 7323, Denmark