GiantDomeNO.png

Hver eneste centimeter er fullpakket med lek 

Barnas umiddelbare reaksjon på gigakuppelen er nysgjerrighet og lekelyst: Klatre opp! Når de er på toppen, blir de belønnet med en stor mestringsfølelse og en flott utsikt over omgivelsene.

Klatrehåndtak, lianer, stiger, membraner og stenger gir dem mange mulige veier opp til en taulabyrint der de må dukke, dykke og klatre gjennom for å komme videre. Det er kjemperaskt og enkelt å komme ned igjen på brannmannsstangen. Du kan gli langsommere ned på membranene eller med en roterende tur på snurreklatrestativet.

Med mange lag med lek og en kapasitet på over 150 barn som leker samtidig, tilbyr den gigantiske kuppelen en hel lekeplass i ett.

WowDesign.png

Designet for
å imponere

Den unike blandingen av farger og allsidige aktiviteter skaper et lekent landemerke som vekker barnas fantasi i leken.

SocialPlay.png

Utmerket fremmer
av sosial lek

Tilholdssteder oppmuntrer sosial lek og fungerer som hvilesteder mellom de mange fysiske utfordringene.

Sunshade.png

Solskjerming
som tillegg

Den blokkerer opptil 88 % av solstrålene og gir en morsom følelse av å være inne i en varmluftsballong høyt oppe på himmelen.

Inclusive activities

Gigakuppelen passer for et bredt utvalg brukere med sine mange aktiviteter på bakkenivå. Hengekøyer, kokosnøttau og lekeskjell tilbyr svingende pauser og sosial samhandling. Nyskapende, lett svingende sitteplasser eller alternativer man kryper gjennom, gir morsomme møteplasser. Og ikke minst bidrar rangler med spennende lydeffekter. En verden av fysisk og taktil variasjon og utforskningslek i et romlig design som er stort nok til rullestoler og gåstoler.

Six colour themes available

GiantDomeColourThemes.png

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section