Garanti

Vi har bransjeledende garantier 

warranty1.jpg

LIVSTIDSGARANTI*

Varmgalvaniserte deler

Deler i rustfritt stål 

EcoCore™ og andre polyetylen-paneler med høy tetthet (HDPE)

 

warranty2.jpg

15-års garanti

Deler i robiniatre

Deler i høytrykkslaminat (HPL)

Aluminiumsdeler

 

warranty3.jpg

10-års garanti

Pulverlakkert på galvaniserte metalldeler eller aluminiumsdeler

Galvaniserte pulverlakkerte stolper

El-galvaniserte metalldeler

Deler i hardplast

Deler i gjennomsiktig polykarbonat (PC)

Deler i komposittmaterialer av tre og plast (WPC)

Sibirsk lerk, furu og andre tresorter

Sklier av rustfritt stål 

Hule plastdeler

Tau- og nettkonstruksjoner

warranty4.jpg

5-års garanti

Harpiksbelagte kryssfinerdeler

Fjærer og kulelagre

Grafisk trykk på gjennomsiktige PC-paneler

Betongdeler

FLEXOTOP sikkerhetsdekke med topplag 

Galaxy koblingsballer

Warranty5.jpg

2-års garanti

Bevegelige plast- og metalldeler

Gummimembraner 

Skjermer og elektroniske deler

FLEXOTOP sikkerhetsdekke med resirkulert topplag

FLEXOTOP sikkerhetsdekke med underlag

Solskjerm- og seil-løsninger

Garantidekning

Denne garantien gjelder for KOMPANS produkter og reservedeler i tidsperiodene beskrevet for hver produkttype ovenfor og med begrensningene som er beskrevet i denne garantien. Garantiperioden gjelder fra kjøpsdatoen for den første kunden. Denne garantien dekker kun materialfeil. KOMPANs ansvar under denne garantien er begrenset til reparasjon eller utskifting av defekte produkter, uten kostnad, etter KOMPANs vurdering. Defekte elektroniske komponenter leveres og skiftes vederlagsfritt av en profesjonell KOMPAN ICON-montør.

 

Riktig installasjon og vedlikehold

Garantien gjelder kun hvis KOMPANs produkter er installert i henhold til instruksjonene fra KOMPAN og vedlikeholdt på riktig måte i henhold til KOMPANs vedlikeholdsmanual. Garantien for de elektriske ICON-komponentene avhenger av at disse produktene installeres av en montør med ICON-opplæring og -godkjenning.

 

Unntak fra garantien 

Garantien dekker ikke skade forårsaket av ulykke, feil vedlikehold, uaktsomhet, vanlig slitasje, overflaterust på metalldeler, misfarget overflate og andre kosmetiske problemer eller feil på grunn av feil bruk eller hærverk. Naturlige endringer i treverket over tid anses som et kosmetisk problem, og dekkes ikke.

 

Installasjoner nær vann 

Produkter som er installert i direkte kontakt med klorbehandlet vann eller saltvann (vannparker), eller produkter som er installert mindre enn 200 meter fra strandlinjen, dekkes ikke av KOMPAN-garantien for eventuelle feil forårsaket av rust.

Spesialdesignede produkter (håndtert via avdelingen for tilpassede produkter og oppgradert til korrosjonsklasse C4) installert mindre enn 200 meter fra strandlinjen dekkes av en 5-års garanti mot defekter forårsaket av korrosjon.
Klikk her for mer informasjon om overflatebeskyttelse til kystnære områder.

 

Produkter og tjenester levert av tredjeparter

KOMPAN tilbyr produkter av andre merker enn KOMPAN, og installasjonstjenester fra sertifiserte tredjeparter. Denne generelle KOMPAN-garantien gjelder ikke for produkter og installasjonstjenester fra andre enn KOMPAN, da disse kan ha egne garantier. KOMPAN vil formidle informasjon om slike garantier hvis mulig.

 

Frakt og lagervarer

Transport og logistikk blir organisert av KOMPAN sin til enhver tid valgte logistikk partner. Produkter/deler av produkter må holdes tørre til enhver tid, og skal ikke lagres ute i påvente av montering.

 

* KOMPANs LIVSTIDSGARANTI varer ut produktets levetid, til produktet demonteres og/eller ikke lenger brukes. I tillegg til denne garantien gjelder KOMPANs generelle vilkår og leveringsbetingelser.