Fritid: Hoteller, campingplasser, dyreparker, fornøyelsesparker og restauranter

Leisure-section.jpg

 

Sommerland, fornøyelsesparker, dyreparker m.m. ønsker alle å tiltrekke kunder til å besøke og kose seg i nettopp deres park. En fantastisk lekeplass med mye lekeverdi kan være en viktig del av dette. Vi skreddersyr løsninger som har en høy wow-faktor, og lager en lekeplass som tiltrekker barn og voksne til å ta turen. En lekeplass med høy lekeverdi og hvor barna vil leke i lengre tid er en fin måte å sørge for at kundene koser seg og kommer tilbake gang på gang.

Hvis du ønsker inspirasjon til hvordan du kan designe en lekeplass for hoteller, campingplasser, dyreparker i byen, safariparker, fornøyelsesparker, slottsparker, ferieparker, restauranter, etc. hjelper vi deg gjerne.

Her er noen eksempler på kunder som har nådd sine mål.

Hva våre fritidskunder har å si: 

Temapark

Hos Futuroscope må hvert område i parken være attraktiv! Når et område er attraktiv blir de besøkende i parken lengre og bruker mer tid på restauranter og butikker. Derfor er det plassert en lekeplass i hvert område. Alle lekeplassene er tematisert og designet i nært samarbeid mellom KOMPAN og Futuroscopes kunstneriske avdeling for å samsvare med temaene for hvert spesifikke område i parken.

Hotell

Utenfor i et lukket område på det luksuriøse Shangri-La Hotel i Singapore, og omgitt av frodige grøntområder, er dette piratskipet en magnet for reisende barn og familier. På dette hotellet kan foreldre slappe av og nyte oppholdet mens barna leker i et trygt, overvåket område.

Campingplass

På campingplassen i Assens i Danmark har det ikke tidligere vært mange barnefamilier, men bare ett år etter de fikk lekeplassen med romtema er campingplassen full av lattermilde barn gjennom hele sesongen! På CampOnes fem campingplasser rundt om i Danmark er KOMPAN-lekeplasser en av de viktigste egenskapene deres, og hver har sitt eget tema.

Dyrepark

Hver gang dyrehagen gjennomfører undersøkelser om besøkendes tilfredshet, er lekeplassene alltid fremhevet. Besøkende tilbrakte normalt rundt seks timer i dyrehagen, og bare omtrent en tredjedel av tiden går med å se på dyrene, resten går til andre opplevelser som lekeplassene.

Strandrestaurant

Den berømte strandrestauranten Sansibar på den tyske øya Sylt er populær for sin eksklusivitet og kvalitet på mat og atmosfære. Men det er en annen attraksjon som er spesielt spennende for familier - den enorme robinia-lekeplassen. Mens foreldre nyter den vakre beliggenheten med noe kalt å drikke, opplever de små utrolige lekeeventyr.

Zoologisk hage

Den nye organiske Robinia-lekeplassen er så populær at åpningstidene er utvidet og inntektene, i form av årskort og kiosksalg, er steget dramatisk. En annen positiv ting er at foreldrene kan slappe av med en kaffe mens de alltid har sine glade barn i sikte.

Campingplass

Kinsarvik Camping på Vestlandet er et populært feriemål. Når 70 % av gjestene er familier, var det viktig for eierne å tilrettelegge for dem. Ved å bygge en lekeplass med en rekke forskjellige typer lek er barna er ikke i tvil – campingferier er morsomme når de har det moro på de mange og spennende lekefunksjonene.

Slottsparken

Greven av Egeskov har gjennom årene investert i lekeapparater for å gjøre slottsområdet innbydende for barnefamilier. Greven skapte den populære Lekeskogen; et stort, grønt parkområde med en rekke lekeplasser fra KOMPAN. Parken byr på moro og utfordringer for barn i alle aldre, og selv foreldrene kan bli tungpustet når de bestiger Danmarks høyeste COROCORD Spacenet.