Fritid

Skap unike kundeopplevelser

Når man skal lage den perfekte rammen for fritiden, er det viktig å tenke på hvordan mennesker som bruker området, har lyst til å bruke tiden sin. For familier kan de riktige ikke-kommersielle aktivitetene har stor innvirkning på kundenes tilfredshet, lojalitet og – til syvende og sist – hvor mye penger de legger igjen.

Det er verdifullt å være sammen mens vi gjør noe annet. Derfor planlegges utflukter, arrangementer og ferier slik at vi skal være sikre på at de blir vellykket. Vi leser nettsider, blogger og anbefalinger, og vi spør venner og familie om råd for å finne inspirasjon til å velge det neste reisemålet. Gode kundeopplevelser og ambassadører er avgjørende for fremtidens besøkende.

Når du velger KOMPAN som partner, tilbyr vi løsninger for å:

  • Lage et miljø hvor alle aldre kan ha det gøy, føle seg fri, slappe av og være sosiale.
  • Lage plass til å bevege seg slik at vi kan oppfordre både barn og voksne til å være fysisk aktive.
  • Oppmuntre barn til å være kreative, inspirere dem til å finne på nye leker og oppdage nye måter å leke og møte nye venner på.

KOMPAN har lang erfaring fra hele verden, vi hjelper fritidsbransjen med kvalitetsløsninger og sikrer en godt planlagt prosess – fra design til vedlikehold – både ved renovering og i helt nye prosjekter.

Sammen kan vi lage skreddersydde løsninger basert på vårt store vareutvalg, både for leke-plasser, sport og trening. Vi kan også lage skreddersydde løsninger fra bunnen av ved hjelp av vårt KOMPAN Design Studio som har eksperter på design og innovasjon.

La oss lage en fantastisk kundeopplevelse sammen!