Fritid

Skap unike kundeopplevelser

Når det gjelder å skape sunnere og gladere lokalsamfunn innenfor segmentet fritid, mener vi hos KOMPAN at det starter med å forstå at en lekeløsning i dette segmentet er mye mer enn bare en kort pause for foreldrene. For å skape de perfekte rammene må man tenke på hvem brukerne er og hvorfor de er der. For en familie kan de riktige ikke-kommersielle aktivitetene, som f.eks. en lekeplass i en sommerland, ha stor innvirkning på kundetilfredshet, brukerlojalitet og – til syvende og sist – hvor mye penger de legger igjen.

Når du velger KOMPAN som partner, tilbyr vi løsninger for å:

  • Lage et miljø hvor alle aldre kan ha det gøy, føle seg fri, slappe av og være sosiale.
  • Lage plass til å bevege seg slik at vi kan oppfordre både barn og voksne til å være fysisk aktive.
  • Oppmuntre barn til å være kreative, inspirere dem til å finne på nye leker og oppdage nye måter å leke og møte nye venner på.

KOMPAN har lang erfaring fra hele verden med å hjelpe fritidsbransjen med kvalitetsløsninger, og sikre en god planlagt prosess fra design til vedlikehold, både ved renovering og i helt nye prosjekter.

Sammen kan vi lage skreddersydde løsninger basert på vårt brede produktsortiment, hva enten det er lekeplasser, sport og treningutstyr. Vi kan også lage skreddersydde løsninger fra bunnen ved hjelp av vårt KOMPAN Design Studio ved hjelp av eksperter innen desing og innovasjon.

La oss starte en fantastisk kundeopplevelse sammen!

I leken blir barna i alle aldre utfordret og har det gøy. Det er noe for alle. Lekeskogen er en oase i bøgeskogen, omgitt av høye trær og vakker natur. Du kan ikke finne et bedre sted for en piknik.

Egeskov Slott, Danmark